Tartışma:Makita

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Japonya (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Japonya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Japonya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Başka bir dilden bozuk bir Türkçe ile çevrilmiş. Dilini düzelteyim diye bakarken sadece kendi kaynaklarına dayandırıldığını gördüm. Bir asırlık şirket, başka kaynaklarda da yer alsa gerek. İngilizce VP'ye baktım, orada da sadece kendi kaynakları. Fransızca VP daha farklı, hiç kaynak göstermeye gerek görmemiş. Bence, KD'lik kuralları, ve aslında tüm Vikipedi projesinin temeli, herşeyin güvenilir kaynaklara dayandırılmasını öngörüyor. O nedenle bu maddeye KD şablonu ekleyip ilgililerine güvenilir kaynaklara dayanılarak KD olduğunu göstermeleri için birkaç gün süre tanıyorum. Bir gelişme görmezsem silinmesini önereceğim. Lütfen SAS'ta "ama bilmemkaç Vikipedide maddesi var" diye üzerime gelinmesin, Fransızca VP kaynaksız madde açıyorsa kendi ayıpları. Bize ne? --E4024 (mesaj) 08:31, 24 Kasım 2016 (UTC)

Kayda değerdir, çok büyük bir firmadır. Firmanın kendi sitesi kaynakça olarak uygundur.Mertmetin96 (kısaca Mert diye hitap edebilirsiniz) (mesaj) 15.30, 19 Temmuz 2018 (UTC)[yanıtla]