Tartışma:Kızıl Ordu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sovyetler Birliği (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sovyetler Birliği maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sovyetler Birliği kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Rusya (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Sosyalizm (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sosyalizm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sosyalizm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlıksız[kaynağı değiştir]

Arkadaslar bu makale tarihte cok büyük bir konuyu kapsıyor.Ama cok kısa.Kızıl ordu bir zamanlar süper güc olmus ve de tarihinde cok zaferler almıstır.Lütfen konuyu genisletelim bu makale hem VİKİPEDİye he de kızıl orduya yakısmıyor.Saygılarımla--Che 12:38, 1 Temmuz 2006 (UTC)

Che, bence daha hala taslak halinde, hem düzenleme yapılması gerekli hem de genişletilmeli. Son cümlenin de Kızıl Ordu ile ilgisini ben kuramadım. Mskyrider 13:56, 12 Temmuz 2006 (UTC)
katılıyorum. maddeyi kaldırıyorum. geliştirmeye ve düzenlemeye devam edeceğim. yardımlarınızı özellikle resimlerinize ihtiyacim var ama Delamorena 14:12, 12 Temmuz 2006 (UTC)

Kızıl Muhafızı temeline alanarak kuruldu. Troçki Kızıl Ordu'nun kurcusu değil, Kızıl Ordu'yu daha düzenli şekilde örgütleştiren kişidir. Bilginiz olsun. Kullanıcı:Takabeg 2 Kasım 2007