Tartışma:Hive Hanlığı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Rusya (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkmenistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkmenistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkmenistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

>From: M. Kemal Selanikli <kemalselanikli@mail.ru>
>Reply-To: M. Kemal Selanikli <kemalselanikli@mail.ru>
>To: bizimharman@hotmail.com
>Subject: Vikipedi icin izin
>Date: Tue, 28 Nov 2006 09:56:30 +0300
> >Sayin yetkili,
> >Ozgur ansiklopedi Turkce Vikipedi'de >(http://tr.wikipedia.org) http://www.dallog.com sitenizdeki tarihimiz ile >ilgili bilgilerden kaynak gostermek sureti ile yararlanmamiz mumkun mudur?
>Vereceginiz izin ile 40,000 maddeye yaklasan Vikipedi daha da >zenginlesecektir.
> > > > Saygilarimla,
> > > > M. Kemal Selanikli
> >

Tabii mumkundur. Ancak ben, Turk milletini fanatik duzeyde seviyorum, yeni nesillere de sevdirmeye calisiyorum. Bu nedenle, benim sitemdeki bilgilerin bir kismi, ifade edilis bicimi itibariyle, yer yer ilmî olmaktan cok hissî gozukebilir. En azindan Turk milletine ve onun tarihine pek de sicak bakmayan bazi kisilere oyle gozukebilir. Ben sahsen, Wikipedi'nin biraz daha ilmî ve farkli dusuncelerdeki kisilerin de itiraz edemeyecegi veya ilk goruste "Ha! Bunu yazan su gorustedir" diyemeyecegi sekilde olmasini bekliyordum. Yine de mümkün oldugunca oyle devam etmesi gerektigini dusunuyorum. Bunun icin, meselâ, IRCICA tarafindan, Prof. Dr. Ekmeleddin Ihsanoglu'nun editorlugunde yayimlanan "Osmanli Devleti ve Medeniyeti Tarihi" adli kitaptan yararlanilabilir. Yani, Wikipedi'nin uslubu en azindan oyle olmali demek istiyorum.

Selam ederim.

Ozkan Oz

Sadece izin veriyorum demeleri yeterli değil maalesef. Spesifik bir lisans izni gerekli. "Şu lisansa izin veriyorum" şeklindeki bir yazılı açıklamayı info-tr@wikimedia.org adresine yollarlarsa sorun çözülecektir.--Vito Genovese 15:36, 30 Kasım 2006 (UTC)

  • Telif sorunu giderilmiş madde geçici başlık altındadır.----M. Kemal Selanikli 21:08, 1 Aralık 2006 (UTC)
    Geçici madde aslının yerine taşındı. Çok güzel olmuş, tebrikler!--Vito Genovese 23:46, 4 Aralık 2006 (UTC)