Tartışma:Heykeltıraşlar listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Bu tip listeleri, zaten kategorisinin sayfasında yer aldığı ve böyle el ile yapılan bir listenin günceliliğini sağlamanın zorluğu için gereksiz görüyorum. --TuLûAt 00:07, 12 Mayıs 2006 (UTC)

Kesinlikle üstteki kullanıcı doğru söylüyor. kayıtlı biri şunu SAM yapmalı. ayrıca listede alfabetiklikten eser yok. benzer bütün listeler hemen hemen silindi. 78.186.208.22 06:05, 15 Haziran 2009 (UTC)


  • Hayir!!!! Yukarida verilen aciklamada mantik eksikligi var. Kategorilerden saglanan listeler sadece bir buyuk konu uzerinde mevcut maddeleri siralamakta ve mevcut olmayan maddelerin neler olduguna hicbir isaret saglamaktadir. Bu listelerin sadece guncellik saglanamamasi icin hazirlanmalarindan vazgecmenin gereksiz oldugunu savunuyorum. Tamamen aksine, bir buyuk konu uzerinde hazirlanmis bir liste, hazirlanmis maddelerin o buyuk konuda nerede eksik olduguna isaret ediyorlar. Bu eksikliklere isaret etmenin gayet buyuk faydasi var. Bir taraftan kalite kontrolu olarak mevcut maddelerin ne kadar inanilir olduguna gosterge oluyor. Hazirlanan buyuk konu listelerinde kirmizi olarak mevcut olmayan maddelere isaret ederek hangi buyuk konuda Vikipedi guclu ve hangi buyuk konuda zayif oldugu anlasiliyor. Diger taraftan mevcut olmayan maddelere isaret ederek Vikipedi'ye katki yapmak isteyenlere kilavuzluk sagliyor. Bu listelerde hemen guncellik saglanamiyor diye listeleri atmak Ingilizce bir deyisle "bebek banyosunun pis suyunu atmak isterken, bebegi de pis su ile beraber atmak" olmaktadir. Ben listelerin silindigini bilmiyordum ve ozur dilerim ama bunu yapan kisi hem Vikipedi kullananlara hem de katki yapmak isteyenlere haksizlik yapmis oldugunu dusunmekteyim. Bu liste maddeleri silinmislerse geri getirilmeli. ..... noyder (mesaj) 01:21, 18 Şubat 2014 (UTC)