Tartışma:Hasan Gönüllü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Gonullu tarafından 11 ay önce Yaptığım kaynak eklemeleri sayfaya kaydedilemedi başlığına
Vikiproje Biyografi (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Yaptığım kaynak eklemeleri sayfaya kaydedilemedi[kaynağı değiştir]

Sayın editör arkadaşlar,

Sayfada yer alan bilgiler, bizzat Hasan Gönüllü'nün kendisi tarafından yazılmış olan ve Belediye Başkanlığı dönemini anılarını anlatan "Denizli Kentinin Büyük Ameliyatı (1973-1980 Yılları)" adlı kitabı ile yine Hasan Gönüllü tarafından yazılmış olan "Denizli Fotoğraf Albümü" adlı kitaplarından alınmıştır. Ayrıca kendisinin şahsen kaleme aldığı özgeçmiş metnindeki bilgiler kullanılmıştır.

Her iki kitap, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları'nın sitesinde dijital olarak da erişime ve okumaya açıktır. Kaynakça'da da linkleri mevcuttur.

Bilgiler kaynaklı olmasına rağmen, ilk defa bir Wikipedi sayfası hazırladığım için Kaynakça kısmında referans vermenin yeterli olacağını düşünmüştüm. Ancak sayfanın silinmesi önerildi gibi bir ibare görünce, satır satır yazdığım bilgilerin hangi kitabın hangi sayfasında olduğunu kaynak olarak ekledim. Bu kez de sistem "çakışma oldu" diye yaptığım tüm değişiklikleri görmezden geldi ve sildi.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Girdiğim bilgilerin kaynakları mevcuttur. Lütfen onayınızı rica ediyorum. Sonrasında yine her satıra ilgili kaynağı eklemeye devam edeceğim. Ama mevcut işaretlinmiş hali ile kaynak eklememe sistem müsaade etmiyor. Yardımınızı rica ediyorum.

@Gonullu Gonullu (mesaj) 19.45, 3 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla