İçeriğe atla

Tartışma:Hasan Doğan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

hayır biz de aynısını yazdık, yani ne oluyo ki böyele hegemonik bi davranış allah rahmet eylesin Bu imzasız yazı 83.66.206.41 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Kayıtlı kullanıcıların bile yaptığı değişiklikler demekki vandal sayılıyor, bir mesaj bile atmaksızın siliniyor, önce kim neyi değiştirmiş inceleyip, bakınız, rastgele aceleyle silmeyiniz, hiç hoş değildi...Vikipedist 17:15, 5 Temmuz 2008 (UTC)
  • Herhangi bir değişikliğe dokunmadım; sadece koruma uygulandı. Bunca vandalizm arasında kayıtlı olmayanların yaptığı olumsuz ve olumluları ayırmak, konuyla o an ilgili tüm kayıtlı kullanıcılara birer birer haber vermek olanaksız. Bazı naddelerde bir - iki saat içinde 50'den fzla değişiklik olabiliyor. Levent Abi ileti 17:33, 5 Temmuz 2008 (UTC)
    • Hayır, sizin bir hatalı davranışınız olmadığını yazmıştım, kimin ne yaptığı sayfanın geçmişinde mevcut...Birebir haber vermek nezaketendir, verilmezse de görüyoruz zaten, ne olduğunu, nasıl üslup kullanıldığını, çok önemli değil, herkesten aynı duyarlılığı beklemek hata galiba...Teşekkürler...Vikipedist 17:38, 5 Temmuz 2008 (UTC)

yürekten katılıyorum. bn kayıtlı kullanıcı değilim. çünkü henüz kendimi layık görmüyorum. ama ben burda ki yapılanmayı da fark ettim artık. kullıcı olmam söz konusu bile olmaz. ve elimden geldiği kadar da olanı olmaması yönünde iknaya çalışırım. Seçkin geçinen bir kısım , virgülü olsun benim olsun diyor. hiç hoş değil komik ve patolojik bi davranuş, değerli kullanıcı vikipedisttin hezeyanını saygıyla karşılıyorum Bu imzasız yazı 83.66.206.41 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

tartışma bölümünde bile hiç bir uygunsuz cümle olmadığı halde yorumlar , siliniyor. tahammülsüzlük. seçkin vandallığı! sansür tartışmaya kapalılık. bir anlamda entellektüel geçinen cunta! esefle kınıyorum