İçeriğe atla

Tartışma:Grigori Gurkin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Rusya (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

http://www.turkhaber.org/gurkin2.html adresinden alındı. Söz konusu site bana aittir. Sizi "Telif Hakkı Sorunu" yazma zevkinden mahrum bıraktığım için üzgünüm.--Can Macit 23:30, 6 Haziran 2006 (UTC)


Evet, tamamen yanlış bilgiler. Çoros Gurkin niye savaştı? Hangi dine mensuptu? Orduyu neden kurdu ve Karakurum devletin adı mı yoksa başkentin adı mı olacaktı? Bunların hiç biri mevcut değil... Aferin! Çok güzel yazı olmuş gibi bir de yorum bırakıyor...

Bu başlığı düzenleyeceğim tekrardan, adam gibi bir şey yapacağım. Gurkin önemli bir isimdir, iki üç kelimeyle anlatılmaz.