Tartışma:Google Public DNS

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Google DNS sayfasından yönlendirildi)


Vikiproje İnternet (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İnternet maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İnternet kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Madde adı aslında Google Genel DNS olarak Translate oluyor. Ancak Türkiyedeki Bilgisayar Kullanıcıları Google DNS olarak bilmektedirler. Çünkü bu hizmete geçenlerin büyük bir çoğunluğu OpenDNS ten geçmektedir. Madde adı değiştirilmesin lütfen.. --88.239.233.173 16:12, 5 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba, umarım kısa sürede çevirirsiniz. Maalesef çeviri yarım kalan sayfalar bir müddet sonra silinebiliyor. İyi çalışmalar...Vikiçizer 16:13, 5 Ocak 2010 (UTC)
  • Maddeyi İngilizce Google Public DNS maddesinden çevirdim. Bazı yerleri tam çeviremediğimden silmek zorunda kaldım. Ancak doğrudan maddenin tanımını etkilemicekler yerler silindi. İngilizcesi iyi olan bir arkadaş tamamlayabilir. Benden bu kadar. Türkçeleştirme şablonunu kaldırdım. --88.239.233.173 16:42, 5 Ocak 2010 (UTC)