İçeriğe atla

Tartışma:Goodbye Lullaby

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Müzik (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde Niteliksiz[kaynağı değiştir]

İlk bakışta maddenin oldukça sorunlu olduğu anlaşılıyor. Sorun sadece dipnotlarda oluşan ref hataları değil, eğer öyle olsaydı, halledebilirdik. Madde, Google Translate kullanılarak İngilizce Vikipedi'den çevrilmiş. Hatalı çeviri, imla ve dilbilgisi hataları derken madde okunamaz halde. Maddenin silinmesini öneriyorum. Mehring 06:57, 4 Ağustos 2011 (UTC)


Madde Başka Bir Vikipedi Sayfasından Çevrilmiş[kaynağı değiştir]

Çoğu bilgi doğru ancak Türkçe'ye aykırı şekilde ifade edilmiş ve imla hataları,kaynak eksikliği çok fakat bir bölümünü düzelttim ve kaynak araştırmaya,Türkçe'ye çevirmeye devam ediyorum.Silinmemesini rica ediyorum.Sayfayı düzeltmek için çalışmalarıma devam edeceğim. Çevirinin alındığı sayfa:http://en.wikipedia.org/wiki/Goodbye_Lullaby. Avie 09:33, 10 Ağustos 2011 (UTC)

Madem ki düzeltecektiniz keşke hatalı dipnotları kaldırmak yerine düzeltseydiniz ya da ben düzeltebilirdim. Türkçe Vikipedi'deki pek çok madde kaynaksız. Bu da öyle olmasaydı. Mehring 14:46, 11 Ağustos 2011 (UTC)

İnanın çok isterdim ama ben Vikipedi'de yeniyim,fazla şey bilemiyorum,yardım ederseniz çok sevinirim.İlginiz için çok teşekkürler.Avie 07:28, 12 Ağustos 2011 (UTC)

Vikipedi:Kaynak gösterme sayfasını ziyaret edin. Değişiklikleri kaydettiğinizde dipnot sayfanın altındaki Kaynakça bölümünde görünecek. Maddeyi okunabilir hale getirdikten sonraya bırakalım dipnotları. Maddenin yazımı tamamlandıktan sonra kolaylıkla dipnotları ekleyebiliriz. Mehring 22:30, 13 Ağustos 2011 (UTC)