Tartışma:Gençlik Rehberi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Edebiyat (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Edebiyat maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Edebiyat kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kategori çalışması[kaynağı değiştir]

Anlatım üslubu (veya kitabın üslubu) başlığı açılmalı ve maddedeki ilgili satırlar bu başlığın altına taşınmalı. --Hifcelik 11:48, 17 Mayıs 2010 (UTC)

Özet çalışması[kaynağı değiştir]

Her ne kadar ciddi bir hacim tutacaksa bile, vikipedi'yi ziyaret edenlerin kitabın içeriğini merak edeceklerini düşünüyorum. İlklerden büyüklerin yaptıklarını aynen buraya taşımak, telif ihlaline giriyor. Bu nedenle özgün cümlelerle bir özet çalışmasına başlanmıştır. Gelen eleştiriler çerçevesinde iyileştirmeler yapan arkadaşlar olursa sevinirim. Bölümün kalması yönünde fikir beyan ediyorum.--Hifcelik 23:30, 19 Mayıs 2010 (UTC)

Sözlük kategorisi[kaynağı değiştir]

Şu anda aklıma geldi ki wiktionary.org'dan faydalanılabilir. Bu nedenle daha önce oluşturmuş olduğum bu kategori silinmiştir. Bunun yerine gerektiği yerde wiktionary.org'a link verilebilir. ----Hifcelikmsj 11:24, 21 Mayıs 2010 (UTC)