Tartışma:Frantz Fanon

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Felsefe (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Felsefe maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Felsefe kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Sosyalizm (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sosyalizm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sosyalizm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Fanon, hem sömürgecilik karsiti düsüncenin temsilcisi olarak hem de özellikle Yeryüzünün Lanetlieleri adli kitabiyla kürt hareketinin önemli bir esin kaynagi olmustur, bu nedenle etkileri bölümüne PKK'yi de ekledim.--alibazmesaj 19:54, 26 Ekim 2006 (UTC)

Siz eklemissiniz de anlasilan bazilari sizin gibi dusunmemis ve silmis..neden hic sasirmiyorum acaba..Yani demokratik bir ortam olmasi gereken ve her katilimcinin katki saglayabilecegi vikipedinin durumundan hic bahs etmeyecegim de; bir tek noktayi merak ettim..

Alibaz kardes PKK ya methiye duzmemis..yalnizca gordugu bir gercekligi yazmis..ustelik basin yayin organlarinda da( Turkiye kaynakli olanlari kast ediyorum..) bu konu defalarca PKK lilara sorulmus ve onay almis..

Alibaz in ekledigi noktayi silen arkadas acaba PKK nin ne dusundugunu bir PKK lidan daha mı iyi bilmektedir ki, silme yoluna gitmistir..