Tartışma:FC Barcelona

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İspanya (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İspanya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İspanya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kadro listelemesinde captain, vice captain gibi İngilizce ibareler var. Bunların Türkçeleştirilmesi gerekiyor. — Ekin 13:09, 22 Şubat 2011 (UTC)

Bir çok dilde SM olan bu madde Vikipedi'ye yakışmıyor gerçekten. Futbol maddelerinde genellikle kulübün tarihinden başlanır taraftar, tesislerde bitirilir. Ne başı belli ne sonu.Sait71yaz 20:49, 7 Haziran 2014 (UTC)

Katalan Yerine İspanyol Kulübü[kaynağı değiştir]

Merkezi açıklamanın Katalonya'nın ülke olmayıp, bölge olduğu için; Katalan futbol kulübü yerine, İspanyol futbol kulübü yazılmasının gereğini düşünüyorum.Ekrembjk09 (mesaj) 23.04, 5 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]