Tartışma:Emevî halifeler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Orta Doğu (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Orta Doğu maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Orta Doğu kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İslam (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Bu liste bir ceviri degil.*

Bu liste ne Ingilizce ne de Fransizca Wikipedia'dan cevrilmistir. Icerikler dikkatle incelenirse bu Wikipedia'larde boyle bir liste bulunmadigi acikca anlasilir. Bu liste sirf Turkce Vikipedi icin orijinal olarak Emeviler hakkinda kaynak kitaplardan ve Emevi Halifeleri icin Turkce Vikipedi'de tektek halifeler icin verilen maddelerden ozetlenerek hazirlanmistir. Baska hicbir Wikipedia'da buna benzer liste yoktur. Onun icin bu ceviri yaftalarini elemine diyorum. 15:35, 16 Şubat 2014 (UTC)