Tartışma:Dover

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İngiltere (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İngiltere maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İngiltere kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Birleşik Krallık (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Birleşik Krallık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Birleşik Krallık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

==Dover kenti==

Birleşik Krallık'ta ve İngiltere'de "city" yani "şehir" özel bir şekilde tanımlanır. Ancak katedrali olan ve özel berati olan kentler "city" yani "şehir" olarak tanımlanır. Kentin nüfusu, alanı, tarihi vb nitelikleri bir kenti "şehir" olarak tarif etmez. Bunun için Bolton bir "KENT" olarak niteliklenir ve "ŞEHİR" değildir. Bu nedenle "Döver" kenti ismi "Birleşik Krallık şehirleri" şablonunda bulunmaz. Böylece önce verilen kategori isimleri doğrudur ve değiştirme Birleşık Krallık için geçerli değildir ve önceki kategorileri geriye getiriyorum.noyder 16:34, 7 Ekim 2010 (UTC).

    • Yukarıdaki nedenlerle tekar doğru olan Kategori yaftasını geri getirmekteyim. Birleşik Krallık'ta ve İngiltere'de kullanılan ve bu ülkeyi iyi bilen her kişi tarafından anlaşılan ve çok yaygın ve olağan olarak kullanılan bu ülkedeki "şehir"/kent ayrımı özelliğini kabul etmemek ve daha önce konulmuş "Kategori:İngiltere'deki kentler" kategorilerini değiştirmek bunları bir "Kategori:İngiltere'deki şehirler" kategorisine yönletmek bir "vandalizm" olduğu aşikardır.noyder (mesaj) 15:03, 25 Haziran 2012 (UTC)