Tartışma:Dış borç

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ekonomi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ekonomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ekonomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Hiçbir tartışma olmadan bu tip bir yazının bulunması makalenin bilgiden ziyade yanlı ve saptırılmış fikirler taşıdığına işaret ediyor. Özellikle 2000 sonrası ile ilgili paragrafta tartışmalı konuların gerçekmiş gibi gösterilmesi ve ekonomik incelemelerde değerlendirilmesi gereken konular değerlendirilmeden, gerekli bilgiler verilmeden, okuyucuyu belli bir düşünce yapısına sevketmeye yönelik ifadeler kullanılmış. Bu yazının düzenlenmesi gerekiyor.

yanli bir makale[kaynağı değiştir]

sanki akp nin basin bildirgesi

  • Beğenmediğiniz kısımları kaynak vermek şartı ile değiştirebilir, yada kaynak eksikliği sebebi ile silebilirsiniz. Vikipedi'de herkes değişiklik yapabilir. Lütfen bu özgürlünüzü kullanın. Condmatstrel 00:52, 23 Haziran 2011 (UTC)
  • (2001-2010) Bu kısımda yazan bilginin maddeyle hiçbir alakası yok. Bir partinin propaganda yazısından farksız ve Wikipedia'nın tarafsızlık ve objektiflik ilkelerine ters. Konu bu maddede yazanları değiştirebilme özgürlüğüne sahip olamamız değil, maddeye konuyla alakasız şeylerin yazılmış olması ve bunun denetimden geçip burada yayınlanıyor olması. efeborn

Tablo ve Kaynak[kaynağı değiştir]

Bu makaledeki bilgilerin Tablo biçiminde verilmesi gerekir. Ayrıca, bu tür bi konuda, birinci elden kaynaklara atıf yapılması önemlidir diye düşünüyorum.