Tartışma:Conrad McRae

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Basketbol (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Basketbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Basketbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

1998/1999 sezonunda hemen hemen tüm Türk takımları büyük bütçeli ve derin ve yetenkli oyunculu kadro kurmuşlardı. Bunların başında ise Fenerbahçe geliyordu. Fenerbahçe İbrahim Kutluay gibi oyuncularla zaten belli bir kalitede kadrosu varken bunlara McRae dışında Marko Miliç, Zan Tabak, Mahmud Abdul-Rauf gibi çok önemli oyuncuları dahil etmişti. Ancak büyük umutlarla başlanan sezonun sonu hüsranla geldi. Çünkü takım içinde çok fazla problem çıkmıştı ve bu önemli kadroda hedeflediği başarıyı elde edemedi.

Bu bölümün Conrad Mcrae'nin hayatı veya ölümüyle ne alkası var? Tamam fenerbahçeli olabilirsin. Güzel bir makale de yazılmış ama fenerbahçenin o sezonki başarı durumunun konuyla alakası yok.Jamesjersey 15:00, 16 Mart 2007 (UTC)