Tartışma:Avrupa Milliyetçi Hareketler Birliği

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

"Özgürlük" olduğunu ve Avrupa milliyetçi hareketlerin İttifak üyesi kalır[kaynağı değiştir]

Bilgi Avrupa milliyetçi hareketler değil, true İttifak Tüm-Ukrayna Birliği "Özgürlük" sözde dışlama hakkında bazı medya yayıldı. "Özgürlük" olmuştur ve birleşik Avrupa kuvvetleri milli kimliğini, dilini ve Avrupa ülkelerinin geleneklerini korumak ilkelerini savunan İttifak'ın aktif bir üyesi olmaya devam etmektedir.

10 Ocak 2013 başka bir kaynağa bir bağlantı, "2000" yayını, Avrupa'da milliyetçi hareketlerin ittifakı çıkartılmamış "Özgürlük" "adlı bilgi içeren sayfaya yerleştirilen internet baskısında" Dalga "" özellikle şunları söyledi: "Tüm-Ukrayna Birliği "Özgürlük" gerçekten içinde olmak isterken "Özgürlük", Batı Avrupa'da milliyetçi ve ulusal yönelimli partileri dahil Avrupa milliyetçi hareketlerin ittifakı çıkarılmıştır. Bu sözde jeopolitik analiz Avrupa merkezinin başkanı, Lehçe Sejm Mateus Piskorskyy arasında eski milletvekili olan ".

Ukraynalı Birliği "Özgürlük" biz karşı konuşlandırılmış sistem bilgileri savaşın sonraki dalga olarak görüyor bu yanlış bilgi beyan "özgürlük."

Bu bilgilerin doğru olduğunu "Özgürlük" raporlar. Bu gerçekten bazı Ukraynalı yayınlar tarafından yayılan yanlış bilgiler şaşırdı Avrupa milliyetçi hareketler Holnish Bruno İttifakı başkanı tarafından teyit edilmiştir.

"Özgürlük" olmuştur ve birleşik Avrupa kuvvetleri milli kimliğini, dilini ve Avrupa ülkelerinin geleneklerini korumak ilkelerini savunan İttifak'ın aktif bir üyesi olmaya devam etmektedir.

Ukraynalı Birliği "Özgürlük" Basın Servisi doğrulanmamış yanlış bilgi yaymaktan karşı gazetecilerin uyarır ve profesyonel standartlara faaliyetleri takip etmek çağırır.

Kaynak:http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/035488/ --109.87.11.238 12:09, 11 Ocak 2013 (UTC)