Tartışma:Ali Turan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Başlıksız[kaynağı değiştir]

Ali'nin fener altyapısında oynadığını kim saçmaladı.Ali Kayseri dışına futbol kariyeri boyunca çıkmamıştır.94.123.90.191 21:32, 10 Aralık 2009 (UTC)

Ali 2 sene Fenerbahce altyapisinda oynadi, A takima bile cikti, hoca onu begenmedi ve sonunda yolladi Kayserispora. Once bilgi sahibi ol sonra gel konus KirmiziAdam 09:06, 8 Ocak 2010 (UTC)

varmısın iddiaaya.Ali'yi ağırnas şimşeksporda keşfeden 1995 yılında Fehmi Kuş hocadır. http://www.tff.org/default.aspx?pageid=30&kisiid=538640

Ali Fenerbahce altyapisinda oynadi, A takima kadar cikti, ben o zamanlari cok iyi hatirliyorum, burada niye yalan soyleyim ki? KirmiziAdam 19:47, 12 Ocak 2010 (UTC)

isim benzerliğidir belki.Aliyi ve ailesini iyi tanırım.Ali Ağırnasşimşeksporda futbola başladı.ordan kayserispor'a transfer oldu.Zaten dediğin gibi a takıma çıkmış olsa tff'de kayıtları olurdu

Ali Turan'ın Alt Yapı kariyeri...[kaynağı değiştir]

Önce kaynak belirtin sonra değiştirin arkadaşlar.Önce söyleyip sonra ortada olmayan bir kaynakla değişiklik yapmanın hiçbir geçerliliği yok burada...Yukarıdaki mesaj o tür davranışlarda bulunanlar için yazılmıştır.Bir kez daha önemle vurgulanır... Eğer gerçekten elinizde kariyerinin fenerde başladığına dair kaynak varsa kaynağı belirtip yazın da herkes görsün o zaman kaynak belirtmeden damdan düşme kariyer çizmeyin adama. Zirâ bu şekilde yaptığınız inatlaşma çocukluktan başka bir şey olmuyor. Bilginize...Aslan Saraylı 19:23, 5 Şubat 2010 (UTC) (...)