Tartışma:Ali Tayyar Önder

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yükseköğretim (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yükseköğretim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yükseköğretim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sayfanın silinmeye aday gösterilmesi[kaynağı değiştir]

Ali Tayyar Önder, türk bilim adamı,yazar ve akademisyendir. Uzun yıllar emek verdiği ve 50 den fazla basımı yapılan "Türkiye'nin etnik yapısı: halkımızın kökenleri ve gerçekler" adlı kitabın da yazarıdır. Yaşamında dekanlık,bakan yardımcılığı ve müşavirlik vs. birçok başarısı vardır. Vikipedia da tanıtılması gereken biridir... 188.57.183.70 17.24, 3 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Madde daha da genişlettirilerek düzenlenmelidir.188.57.183.70 17.29, 3 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]