Tartışma:Akka Kuşatması (1799)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Fransa (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Fransa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Fransa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Filistin (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Filistin maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Filistin kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

hikaye gibi anlatılmış maddenin baştan yazılması gerek Bu imzasız yazı 94.123.200.74 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kuşatma mı müdafaa mı?[kaynağı değiştir]

Bu tip tarihi olayların ismi farklı bakış açılarına göre değişebilir. Vikipedi tarafsız bir ansiklopedi olduğu için her iki isme de yer vermeliyiz sanırım. Eğer bir isim aşırı baskınsa veya diğeri hiç kullanılmıyorsa tek isim kullanılabilir tabi ki. Bu örnekte hem "Akka kuşatması" hem de "Akka müdafaası" isimleri kullanılıyor. O yüzden ikisinin de maddede yer alması gerekir bence. Bu yönde düzenliyorum. --•gufosowa•✆• 11.11, 21 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

Anlatım şekli[kaynağı değiştir]

Makale çoğunlukla Osmanlı bakış açısıyla ve hikayeleştirilerek yazılmış. Yasasinhurriyet (mesaj) 15.47, 8 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]