Tartışma:İzzettin Doğan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Telif HAKKI BANA AİTTİR!

İspatlayabilir misin? - Erhan 09:34, 25 Mart 2007 (UTC)

Sevgili yönetici arkadaşlarım ortada bir biyografi var,bu biyografi neden yazılmış?bir kitaptan bir dergiden alıntı deyilki telif hakkı olmadığını dile getiriyorsunuz,ayrıca biyografiyi kaleme döken benim ve ailemin yakinen tanıdığı bir dostumuzdur.

Yönetici değilim, sadece soruyorum, bu yazıyı senin yazdığını nereden bilebilirim? - Erhan 09:39, 25 Mart 2007 (UTC)

Zaten ben yazdım demiyorum,aile dostumuz sayın İsmail Engin kaleme döktü.

Öncelikle yazılarınızı ~~~~ kullanarak imzalayabilirsiniz. Vikipedi:Telif hakları sayfasında da belirtildiği üzere, eğer bir sayfada telif imgesi yoksa, onun telifli olduğu varsayılıyor, ve kullanamıyoruz. Dolayısı ile söz konusu içeriği bence kullanamayız. İsterseniz yöneticilerden birine danışabilirsiniz. Kolay gelsin. - Erhan 09:45, 25 Mart 2007 (UTC)

Yazıldığı gibi madde teliflidir.Telif hakkı bana aittir demeniz hiçbirşeyi dğeiştirmiyor.Çünkü bu durumlarda telif çakışması ortaya çıkar.Vikipedi GÖBL ile yayınlanır, ancak bu materyal telifliyse hiçkimse üzerinde değişiklik yapamnaz.Halbuki Vikipedide herkezi her an değişiklik yapabilmesi temel ilkedir.Daha fazla ayrıntı için Vikipedi:Telif hakları/SSS.--Machiavelli' msj 12:06, 9 Haziran 2007 (UTC)