Tartışma:İstanbul Arkeoloji Müzeleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İstanbul (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İstanbul maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İstanbul kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Müzeler (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Arkeoloji (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Arkeoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Arkeoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Hepsinin genel adı istanbul arkeoloji müzesi değil mi? Neden müzeleri? Tek bilet ile hepsini geziyorsun zaten. Diğerleri onun bölümleri sayılmaz mı?--Ollios 21:51, 15 Nisan 2009 (UTC)

Konunun İngilizce sayfasına bakarsanız utancınızdan yerin dibine girersiniz.

Maddenin ismi hakkında[kaynağı değiştir]

Resmi sitesinde ve ayrıca müze girişine ait şu ve şu resimlerde de görüleceği üzere madde isminin İstanbul Arkeoloji Müzeleri olarak değiştirilmesi gerekmektedir. İsminin çoğul olarak kullanılmasının nedeni, idaresi altında Arkeoloji Müzesi, Eski Şark Eserleri Müzesi ve Çinili Köşk Müzesi olmak üzere üç ayrı müzeyi bulundurmasıdır.

VikiPicturemesaj 22:06, 2 Mart 2013 (UTC)