Tartışma:İjevsk

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Rusya (B-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Merhabalar sevgili arkadaşlar, :) size büyük İjevsk ile ilgili sayfasını biraz değiştirdim ekledim ekledim ekledim .... :) Şimdidi Ricam bu sayfayı daha iyi hale getirmek için Rusça Wikipedia sayfasında Coğrafya (Geografya) başlığı altında bulunan tablonun kaynak kodları lazım Türkçe sayfasında işlensin diye ( Yani kısaca Renkli tabloyu Türkçe diline aynı renkle aktarmaya istiyorum yardım edebilecek olan varmı?

2. Bilgi Kutusundaki bazı bölümler kaynak kodunda yazılı olsa bile. madde sayfasısı üzerinde görülmemektedir ? değiştiribin lütfen?

3. Bilgi kutusundaki Udmurtya Cum. haritası üzerinde ijevsk şehrin bulunduğu noktayı gösterilmiyor ( yani küçük kırmızı nokta). Diğer dillerdeki sayfalarda nasıl görüntüldüğünu anlamadım. Victorturkey--Victorturkey 11:40, 3 Kasım 2009 (UTC)