Tartışma:Ölüm Yıldızı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ölüm (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ölüm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ölüm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yıldız Savaşları (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yıldız Savaşları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yıldız Savaşları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Maddenin yazımı için yararlanılan bilgiler için kaynak gösterilmesi gerekiyor.

Çünkü birileri bu yazıyı bizden kopyalayıp kullandığında ilerde yazının bizden mi alındığı, yoksa bizim mi bir yerden faydalandığımız ayırt edilemiyor ve telif sorunu varmış gibi oluyor. Ayrıca bilgileri neye dayanarak yazdığımız önemli, İlk Ölüm Yıldızının çapı bazı kaynaklarda 160 km., bazı kaynaklarda 120 km. geçiyor.

O yüzden kesinlikle maddeyi hazırlarken yararlanılan kaynakları belirtmeliyiz.--renegademsj 14:04, 19 Ekim 2006 (UTC)

biz bu maddeleri yazarken starwars üzerine bir çok siteden yararlanarak derleme yapıp çeviriyoruz.başkaları gibi türkçeye çevrilmiş veya türkçe kitaplardan doğrudan alıp yazmıyoruz öyle olsaydı şimdiye kadar kalabalık bir kitap haline getirmiştik bile.ayrıca çeviriler bire bir aynı değildir bilinçli olarak. mehmet duymuş

  • Yanlış anlaşılmasın, yazılanların biryerlerden kopyalanmadığı ve emek verildiği belli. Ama yine de Vikipedi:Kaynak gösterme sayfasında da belirtildiği gibi kaynak göstermek gereklidir. O yüzden maddenin yazımı bittiğinde, genel olarak yararlandığın kaynakları/siteleri maddenin sonuna eklemende fayda var.--renegademsj 09:14, 20 Ekim 2006 (UTC)