Tılsım İkilisi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bir İtalyan destesinden Tılsım İkilisi (2 di denari)

Tılsım İkilisi, tarot destelerini içeren Latin oyun kartlarında kullanılan bir karttır. Tarot kartı okuyucularının "Minor Arcana" dediği şeyin bir parçasıdır.

Rider–Waite Tarot destesinden Tılsım İkilisi

Ortak yorum[değiştir | kaynağı değiştir]

Tılsım İkilisi, dik durumdayken hokkabazlık yapmak, olumlu bir etki için mücadele etmek, dengelemek, sürdürmek anlamına gelen bir karttır. Başını dik tutmak ama derinin üzerinden atlamak istiyormuş gibi hissetmek. Yükseliş sırasında yolunuzu bilmemek, emin olmamak, içsel bir zihinsel mücadeleyi sembolize eder. Aşk söz konusu olduğunda, romantizme öncelik verip vermeyeceğine karar vermen gerekebilir. Finansla ilgili olarak, geleceğiniz için sağlam bir temel oluşturmak amacıyla gelir akışınızın kontrolünü ele alabilmek için paranız söz konusu olduğunda seçimler yapmanız gerekebilir.[1] Tersine çevrilmiş kart, dengesizlikleri, aşırı hokkabazlığı, aşırı mücadeleyi gösterir; kartın tavsiyesi dengeyi tekrar gözden geçirmektir.[2]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Two of Pentacles Meaning - Tarot Card Meanings". Labyrinthos (İngilizce). 19 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Nisan 2023. 
  2. ^ "Home". tarotfortheinsomnia.com. 18 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Temmuz 2023.