Strictly Confidential (film, 2024)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Strictly Confidential (film, 2024)
YönetmenDamian Hurley
Yapımcı
YazarDamian Hurley
Oyuncular
MüzikMichael Richard Plowman
Görüntü yönetmeniGeorge Burt
KurguFrederic Fournier
StüdyoMSR Media
DağıtıcıLionsgate
Çıkış tarih(ler)i5 Nisan 2024 (2024-04-05)
ÜlkeABD
Dilİngilizce

Strictly Confidential Damian Hurley'in ilk yönetmenlik denemesinde yönettiği ve yazdığı yaklaşan bir Amerikan gerilim filmi.[1] ve başrollerde Elizabeth Hurley, Georgia Lock, Lauren McQueen, Freddie Thorp, Genevieve Gaunt, Pear Chiravara, Llyrio Boateng ve Max Parker rol alıyor.[2]

Filmin 5 Nisan 2024'te Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girmesi planlanıyor.[3]

Öncül[değiştir | kaynağı değiştir]

Mia, en yakın arkadaşının intiharının yıldönümünde, aldığı bir davet üzerine onun Karayipler'deki evine gider. Mia, kaldığı süre boyunca her aile üyesinin bir sır sakladığını öğrenir. Bunu öğrenen Mia, en yakın arkadaşına ne olduğunu bulmaya çalışır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Acevedo Negrón, José. ""Strictly Confidential": El thriller que promete revolucionar el cine este abril". telemundo49.com. WRMD-CD. 15 Mart 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2024. 
  2. ^ Dela Paz, Maggie. "Strictly Confidential Trailer Sets Release Date for R-Rated Thriller". comingsoon.net. ComingSoon.net. 15 Mart 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2024. 
  3. ^ Paur, Joey. "Trailer For Elizabeth Hurley's Twisted Erotic Thriller STRICTLY CONFIDENTIAL". geektyrant.com. GeekTyrant. Erişim tarihi: 15 Mart 2024. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]