İçeriğe atla

Space Cadet (film)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Space Cadet (film)
YönetmenLiz W. Garcia
OyuncularEmma Roberts
DağıtıcıAmazon Prime
Çıkış tarih(ler)i4 Temmuz 2024 (2024-07-04)
Süre110 dakika
ÜlkeABD
Dilİngilizce

Space Cadet, Liz W. Garcia tarafından yönetilen ve senaryosu kaleme alınan başrollerinde Emma Roberts, Tom Hopper ve Poppy Liu'nun oynadığı 2024 yapımı komedi filmi.

Film, 4 Temmuz 2024'te Amazon Prime'de yayınlandı.[1][2]

Florida'dan Tiffany "Rex" Simpson çocukluğundan beri astronot olmayı ve uzaya uçmayı hayal etmektedir, ancak hayat şimdiye kadar planlandığı gibi gitmemiştir ve Tiffany artık bunun yerine barmen olarak çalışmaktadır.

Sonunda NASA astronot eğitim programına başvurmaya karar verir. En yakın arkadaşı Nadine'den destek alır ve başvuru belgelerini geliştirerek Tiffany'nin NASA program direktörleri Logan O'Leary ve Pam Proctor tarafından yürütülen zorlu eğitim programına kabul edilmesini sağlar. Orada başlangıçta bunalır ve sahtekarlığının ortaya çıkacağından korkar.

  1. ^ Lee, Benjamin. "Space Cadet review – Emma Roberts joins Nasa in lazy streaming slop". The Guardian. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2024. 
  2. ^ Wilkinson, Alissa. "'Space Cadet' Review: Emma Roberts Shoots for the Stars". The New York Times. 3 Temmuz 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2024. 

Dış bağlantılar

[değiştir | kaynağı değiştir]