Shameless bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Dizinin logosu

Shameless bölümleri listesi, bir Amerikan televizyon dizisi olan Shameless'in tüm bölümlerinin, Amerikan kablolu televizyon kanalı Showtime'da televizyonda ilk kez yayınlanma sırasına göre düzenlenmiş listedir. Dizi günümüze kadar 84 bölüm çekilmiştir.

Diziye toplu bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölümler TV Yayın tarihleri DVD ve Blu-ray yayım tarihi
ABD yayını Türkiye yayını 1. Bölge 2. Bölge 4. Bölge
1 12 9 Ocak 2011 (2011-01-09) - 27 Mart 2011 (2011-03-27) 17 Şubat 2011 (2011-02-17) - 5 Mayıs 2011 (2011-05-05) 27 Aralık 2011 (2011-12-27)[1] 25 Haziran 2012 (2012-06-25)[2] 4 Nisan 2012 (2012-04-04)[3]
2 12 8 Ocak 2012 (2012-01-08) - 1 Nisan 2012 (2012-04-01) 15 Ocak 2012 (2012-13-15) - 31 Mayıs 2012 (2012-05-31) 18 Aralık 2012 (2012-12-18)[4] Yok 13 Şubat 2013 (2013-02-13)[5]
3 12 13 Ocak 2013 (2013-01-13) - 7 Nisan 2013 (2013-04-07) 2 Mayıs 2013 (2013-05-02) - devam ediyor. Yok Yok Yok
4 TBA 2014 (2014)[6] TBA Yok Yok Yok

1. Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin ilk sezonu ilk kez Amerikan kablolu televizyon kanalı Showtime'da 9 Ocak - 27 Mart 2011 arasında yayınlandı.[7] Dizinin ilk sezonunun Türkiye yayını televizyonda ilk kez e2 kanalında 17 Şubat - 5 Mayıs 2011 arasında yayınlandı.[8]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist(ler) Orijinal yayın tarihi Türkiye yayın tarihi ABD seyirci
(milyon)
11"Pilot"Mark MylodPaul Abbott ve John Wells9 Ocak 2011 (2011-01-09)17 Şubat 2011 (2011-02-17)0,98[9]
22"Frank the Plank"John WellsPaul Abbott ve John Wells16 Ocak 2011 (2011-01-16)24 Şubat 2011 (2011-02-24)0,81[10]
33"Aunt Ginger"Stephen HopkinsNancy M. Pimental23 Ocak 2011 (2011-01-23)3 Mart 2011 (2011-03-03)0,90[11]
44"Casey Casden"Todd HollandCindy Caponera ve Paul Abbott30 Ocak 2011 (2011-01-30)10 Mart 2011 (2011-03-10)1,11[12]
55"Three Boys"Mimi LederAlex Borstein ve Danny Brocklehurst6 Şubat 2011 (2011-02-06)17 Mart 2011 (2011-03-17)0,95[13]
66"Killer Carl"John DahlMike O’Malley13 Şubat 2011 (2011-02-13)02011-3-24 24 Mart 20111,01[14]
77"Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father"David NutterEtan Frankel20 Şubat 2011 (2011-02-20)31 Mart 2011 (2011-03-31)1,14[15]
88"It’s Time to Kill the Turtle"Scott FrankNathan Jackson ve Nancy M. Pimental27 Şubat 2011 (2011-02-27)7 Nisan 2011 (2011-04-07)0,92[16]
99"But At Last Came a Knock"Mark MylodAlex Borstein ve Paul Abbott6 Mart 2011 (2011-03-06)14 Nisan 2011 (2011-04-14)1,14[17]
1010"Nana Gallagher Had an Affair"Adam BernsteinCindy Caponera ve Paul Abbott13 Mart 2011 (2011-03-13)21 Nisan 2011 (2011-04-21)1,12[18]
1111"Daddyz Girl"Sanaa HamriNancy M. Pimental20 Mart 2011 (2011-03-20)28 Nisan 2011 (2011-04-28)1,10[19]
1212"Father Frank, Full of Grace"Mark MylodJohn Wells27 Mart 2011 (2011-03-27)5 Mayıs 2011 (2011-05-05)1,16[20]

2. Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin ikinci sezonu televizyonda ilk kez Amerikan kablolu televizyon kanalı Showtime'da 8 Ocak - 1 Nisan 2012 arasında yayınlandı.[21] Dizinin ikinci sezonu Türk televizyon izleyicileri ile televizyonda ilk kez 17 Şubat - 5 Mayıs 2012 arasında e2'de buluştu.[8]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist(ler) Orijinal yayın tarihi Türkiye yayın tarihi ABD seyirci
(milyon)
131"Summertime"Mark MylodJohn Wells8 Ocak 2012 (2012-01-08)15 Mart 2012 (2012-03-15)1,58[22]
142"Summer Loving"John WellsMike O’Malley15 Ocak 2012 (2012-01-15)22 Mart 2012 (2012-03-22)1,25[23]
153"I’ll Light a Candle for You Every Day"Craig ZiskNancy M. Pimental22 Ocak 2012 (2012-01-22)29 Mart 2012 (2012-03-29)1,28[24]
164"A Beautiful Mess"Mark MylodAlex Borstein29 Ocak 2012 (2012-01-29)5 Nisan 2012 (2012-04-05)1,37[25]
175"Father’s Day"Anthony HemingwayEtan Frankel5 Şubat 2012 (2012-02-05)12 Nisan 2012 (2012-04-12)1,01[26]
186"Can I Have a Mother"John DahlWilliam H. Macy ve Steven Schachter12 Şubat 2012 (2012-02-12)19 Nisan 2012 (2012-04-19)1,44[27]
197"A Bottle of Jean Nate"David NutterNancy M. Pimental19 Şubat 2012 (2012-02-19)26 Nisan 2012 (2012-04-26)1,41[28]
208"Parenthood"Daisy von Scherler MayerMike O’Malley4 Mart 2012 (2012-03-04)3 Mayıs 2012 (2012-05-03)1,60[29]
219"Hurricane Monica"Alex GravesAlex Borstein11 Mart 2012 (2012-03-11)10 Mayıs 2012 (2012-05-10)1,31[30]
2210"A Great Cause"Mimi LederEtan Frankel18 Mart 2012 (2012-03-18)17 Mayıs 2012 (2012-05-17)1,16[31]
2311"Just Like the Pilgrims Intended"Mark MylodLaToya Morgan ve Nancy M. Pimental25 Mart 2012 (2012-03-25)24 Mayıs 2012 (2012-05-24)1,51[32]
2412"Fiona Interrupted"John WellsJohn Wells1 Nisan 2012 (2012-04-01)31 Mayıs 2012 (2012-05-31)1,45[33]

3. Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin üçüncü sezonu televizyonda ilk kez Amerikan kablolu televizyon kanalı Showtime'da 13 Ocak - 7 Nisan 2013 arasında yayınlandı.[34] Dizinin bu sezonu Türk televizyon izleyicileri ile ilk kez 2 Mayıs 2013 günü e2'de buluştu.[8]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist(ler) Orijinal yayın tarihi Türkiye yayın tarihi ABD seyirci
(milyon)
251"El Gran Canon"Mark MylodJohn Wells13 Ocak 2013 (2013-01-13)2 Mayıs 2013 (2013-05-02)2,00[35]
262"The American Dream"Anthony HemingwayNancy M. Pimental20 Ocak 2013 (2013-01-20)9 Mayıs 2013 (2013-05-09)1,37[36]
273"May I Trim Your Hedges?"Steve ShillKrista Vernoff27 Ocak 2013 (2013-01-27)16 Mayıs 2013 (2013-05-16)1,99[37]
284"The Helpful Gallaghers"Randall EinhornMike O’Malley10 Şubat 2013 (2013-02-10)23 Mayıs 2013 (2013-05-23)1,53[38]
295"The Sins of My Caretaker"J. Michael MuroSheila Callaghan17 Şubat 2013 (2013-02-17)30 Mayıs 2013 (2013-05-30)1,31[39]
306"Cascading Failures"Anthony HemingwayAlex Borstein24 Şubat 2013 (2013-02-24)6 Haziran 2013 (2013-06-06)1,48[40]
317"A Long Way from Home"Mimi LederEtan Frankel3 Mart 2013 (2013-03-03)13 Haziran 2013 (2013-06-13)1,76[41]
328"Where There’s a Will"Danny CannonDavey Holmes10 Mart 2013 (2013-03-10)20 Haziran 2013 (2013-06-20)1,66[42]
339"Frank the Plumber"Mark MylodKrista Vernoff17 Mart 2013 (2013-03-17)27 Haziran 2013 (2013-06-27)1,67[43]
3410"Civil Wrongs"Gary B. GoldmanMike O’Malley24 Mart 2013 (2013-03-24)4 Temmuz 2013 (2013-07-04)1,61[44]
3511"Order Room Service"Sanaa HamriSheila Callaghan31 Mart 2013 (2013-03-31)11 Temmuz 2013 (2013-07-11)1,65[45]
3612"Survival of the Fittest"Mark MylodEtan Frankel ve Nancy M. Pimental7 Nisan 2013 (2013-04-07)18 Temmuz 2013 (2013-07-18)1,82[46]

4. Sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

2013 Ocak sonu, kablolu televizyon kanalı Showtime dizinin dördüncü sezona uzatıldığını açıkladı.[47]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Lambert, David (28 Eylül 2011). "Shameless - The Showtime-Airing Series Starring William H. Macy is Now Scheduled for DVD and Blu". TV Shows on DVD. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Eylül 2011. 
  2. ^ "Shamless (USA) - Season 1 (DVD)". Amazon UK. Erişim tarihi: 1 Haziran 2012. 
  3. ^ "Shameless (2011): Season 1". Ezy DVD. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2012. 
  4. ^ Lambert, David (22 Ağustos 2012). "Shameless - 'The Complete 2nd Season' on DVD and Blu-ray: Date, Cost, Extras, Boxes". TV Shows on DVD. 11 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ağustos 2012. 
  5. ^ "Shameless (2011) - The Complete 2nd Season". Ezy DVD. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Aralık 2012. 
  6. ^ Rose, Lacey (29 Ocak 2013). "'Shameless,' 'House of Lies,' 'Californication' Renewed at Showtime". The Hollywood Reporter. 10 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Nisan 2013. 
  7. ^ "Shameless: Season 1". Zap2it.com. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ekim 2012. 
  8. ^ a b c "Utanmaz adam ve ailesi, akıl almaz hayatlarıyla e2'de". e2.tv.tr. 25 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Şubat 2011. 
  9. ^ Robert Seidman (10 Ocak 2011). "Sunday Cable Ratings: Real Housewives, Hannah Montana, Shake It Up, Sarah Palin's Alaska, Californication and Much More". TV by the Numbers. 3 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  10. ^ Bill Gorman (19 Ocak 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Hannah Montana' Finale, 'Real Housewives,' 'Top Gear,' 'Big Love' Final Season Premiere & More". TV by the Numbers. 13 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  11. ^ Robert Seidman (25 Ocak 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives,' Kardashians, 'Holly's World' Lead Night + 'Shameless' & Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  12. ^ Bill Gorman (1 Şubat 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Holly's World,' 'Real Housewives' Finale Up; Plus 'Kardashians,' 'Shameless' & Much More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  13. ^ Robert Seidman (8 Şubat 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Big Love,' 'Californication,' 'Episodes' and 'Shameless' Tackled by Super Bowl". TV by the Numbers. 28 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  14. ^ Bill Gorman (15 Şubat 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives,' 'Ax Men,' 'Grammy's Red Carpet,' Lead Night + 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 15 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  15. ^ Robert Seidman (23 Şubat 2011). "Sunday Cable Ratings: NBA All Stars, Housewives, Worst Cooks and Kardashians Lead Night + 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 8 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  16. ^ Bill Gorman (1 Mart 2011). "Sunday Cable Ratings: Knicks/Heat Scores; 'E's Red Carpet,' 'Ax Men,' 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  17. ^ Robert Seidman (8 Mart 2011). "Sunday Cable Ratings: Tosh Leads Night + More 'Breakout Kings;' 'Shameless' Up & MUCH More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  18. ^ Bill Gorman (15 Mart 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Chopped' Rises, Leads Night; 'Breakout Kings;' 'Army Wives' Down & MUCH More". TV by the Numbers. 28 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  19. ^ Robert Seidman (22 Mart 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Army Wives' Up 30%; 'Breakout Kings,' 'Sister Wives' Dip; 'Big Love' Inches Up for Finale; 'Shameless' Steady + Much More". TV by the Numbers. 12 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  20. ^ Bill Gorman (29 Mart 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Army Wives' Takes The Crown; 'Breakout Kings,' Rises; 'Shameless' Finale Steady + Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  21. ^ "Shameless: Season 2". Zap2it.com. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ekim 2012. 
  22. ^ Robert Seidman (10 Ocak 2012). "Sunday Cable Ratings: Kardashians Rule, Oprah Drools? + Atlanta 'Housewives,' 'Cajun Pawn Stars,' 'Mob Wives 2,' 'Rachael vs. Guy,' 'Leverage,' 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 2 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  23. ^ Bill Gorman (18 Ocak 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Kourtney & Kim' Take The Crown + 'Cajun Pawn Stars, Atlanta 'Housewives,' 'Mob Wives 2,' 'Hell On Wheels' 'Leverage,' 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2013. 
  24. ^ Robert Seidman (24 Ocak 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Kourtney & Kim' Edge Down, Still Lead + Atlanta 'Housewives,' 'Ax Men, 'Mob Wives 2,' 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 7 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  25. ^ Bill Gorman (31 Ocak 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Kourtney & Kim' Finale Goes Large + Atlanta 'Housewives,' 'Ax Men, 'Mob Wives 2,' 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 15 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  26. ^ Robert Seidman (7 Şubat 2012). "Cable Ratings: ESPN Post Game Coverage Leads Quiet Super Bowl Sunday + 'Shameless,' 'Californication' & More". TV by the Numbers. 4 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  27. ^ Bill Gorman (14 Şubat 2012). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Starts Big + Grammys Red Carpet, 'Ax Men', 'Pawn Stars,' 'Shameless,' 'House Of Lies' & More". TV by the Numbers. 18 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  28. ^ Robert Seidman (22 Şubat 2012). "Sunday Cable Ratings: More Cable Beats Broadcast - 'The Walking Dead' Down, But Still Dominates + 'Ax Men', 'Khloe & Lamar,' 'Shameless,' 'House Of Lies' & More". TV by the Numbers. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  29. ^ Sara Bibel (6 Mart 2012). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead,' 'Storage Wars,' 'Army Wives,' 'Real Housewives' & More". TV by the Numbers. 7 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2013. 
  30. ^ Amanda Kondolojy (13 Mart 2012). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Dominates, 'Oprah's Next Chapter' Sees Series High". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  31. ^ Sara Bibel (20 Mart 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Walking Dead' Season Finale Laps the Field + 'Khloe & Lamar,' 'Frozen Planet,' 'Army Wives' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  32. ^ Amanda Kondolojy (27 Mart 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Basketball, 'Mad Men' Season Premiere + 'Real Housewives of Atlanta' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  33. ^ Robert Seidman (3 Nisan 2012). "Sunday Cable Ratings:'Game of Thrones' Returns To Series High; + 'Khloe & Lamar,' 'The Killing' , 'Mad Men,Army Wives' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  34. ^ "Shameless: Season 3". Zap2it.com. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Şubat 2013. 
  35. ^ Amanda Kondolojy (15 Ocak 2013). "Sunday Cable Ratings:'Real Housewives of Atlanta' Wins Again, + 'Ax Men', 'Shameless', 'Here Comes Honey Boo Boo', 'Shahs of Sunset' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ocak 2013. 
  36. ^ Sara Bibel (23 Ocak 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives of Atlanta' Wins Night, 'Kourtney & Kim Take Miami', 'Ax Men,' 'Shameless', 'House of Lies' & More". TV by the Numbers. 7 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ocak 2013. 
  37. ^ Amanda Kondolojy (29 Ocak 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives of Atlanta' Wins Again + 'Ax Men', 'Kourtney and Kim Take Miami', 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 17 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2013. 
  38. ^ Amanda Kondolojy (12 Şubat 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Kills the Competition + 'Talking Dead', 'Real Housewives of Atlanta', 'Live from the Red Carpet' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Şubat 2013. 
  39. ^ Sara Bibel (20 Şubat 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'NBA All Star Game', 'Real Housewives of Atlanta', 'Ax Men', 'Shameless', 'Bar Rescue' & More". 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  40. ^ Amanda Kondolojy (26 Şubat 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Walking Dead' Wins Night + 'Live From the Red Carpet', 'Ax Men', 'Bar Rescue', 'Shameless' & More". 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  41. ^ Sara Bibel (5 Mart 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'The Bible, 'Vikings', 'Shameless', 'Real Housewives of Atlanta', 'Pawn Stars' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  42. ^ Amanda Kondolojy (12 Mart 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night + 'The Bible', 'Vikings', 'Real Housewives of Atlanta', 'The Client List' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  43. ^ Sara Bibel (19 Mart 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'The Bible', 'Vikings', 'The Client List', 'Shameless', 'Army Wives' & More". 16 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  44. ^ Amanda Kondolojy (26 Mart 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night + 'The Bible', 'Talking Dead', NCAA Basketball, 'Vikings' & More". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  45. ^ Bibel, Sara (2 Nisan 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Sunday Cable Ratings: The Walking Dead wins night, Game Of Thrones, The Bible, Vikings, Shameless, The Client List & more'". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Nisan 2013. 
  46. ^ Kondolojy, Amanda (9 Nisan 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Real Housewives of Atlanta', 'Kourtney & Kim Take Miami', 'Vikings', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. 15 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Nisan 2013. 
  47. ^ "Showtime'dan Hangi Dizilere Yeni Sezon Onayı Çıktı?". beyazperde.com. 30 Ocak 2013. 3 Şubat 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2013.