Shameless bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Dizinin logosu

Shameless bölümleri listesi, bir Amerikan televizyon dizisi olan Shameless'in tüm bölümlerinin, Amerikan kablolu televizyon kanalı Showtime'da televizyonda ilk kez yayınlanma sırasına göre düzenlenmiş listedir. Dizide günümüze kadar 122 bölüm çekilmiştir.

Diziye toplu bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
1129 Ocak 2011 (2011-01-09)[1][2][3]27 Mart 2011 (2011-03-27)
2128 Ocak 2012 (2012-01-08)[4][5]1 Nisan 2012 (2012-04-01)
31213 Ocak 2013 (2013-01-13)7 Nisan 2013 (2013-04-07)
41212 Ocak 2014 (2014-01-12)[6]6 Nisan 2014 (2014-04-06)
51211 Ocak 2015 (2015-01-11)5 Nisan 2015 (2015-04-05)
61210 Ocak 2016 (2016-01-10)3 Nisan 2016 (2016-04-03)
7122 Ekim 2016 (2016-10-02)18 Aralık 2016 (2016-12-18)
8125 Kasım 2017 (2017-11-05)28 Ocak 2018 (2018-01-28)
9149 Eylül 2018 (2018-09-09)10 Mart 2019 (2019-03-10)
101210 Kasım 2019 (2019-11-10)26 Ocak 2020 (2020-01-26)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin ilk sezonu ilk kez Amerikan kablolu televizyon kanalı Showtime'da 9 Ocak - 27 Mart 2011 arasında yayınlandı.[7] Dizinin ilk sezonunun Türkiye yayını televizyonda ilk kez e2 kanalında 17 Şubat - 5 Mayısıs 2011 arasında yayınlandı.[8]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
11"Pilot"Mark MylodPaul Abbott ve John Wells9 Ocak 2011 (2011-01-09)0,98[9]
22"Frank the Plank"John WellsPaul Abbott ve John Wells16 Ocak 2011 (2011-01-16)0,81[10]
33"Aunt Ginger"Stephen HopkinsNancy M. Pimental23 Ocak 2011 (2011-01-23)0,90[11]
44"Casey Casden"Todd HollandCindy Caponera ve Paul Abbott30 Ocak 2011 (2011-01-30)1,11[12]
55"Three Boys"Mimi LederAlex Borstein ve Danny Brocklehurst6 Şubat 2011 (2011-02-06)0,95[13]
66"Killer Carl"John DahlMike O’Malley13 Şubat 2011 (2011-02-13)1,01[14]
77"Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father"David NutterEtan Frankel20 Şubat 2011 (2011-02-20)1,14[15]
88"It’s Time to Kill the Turtle"Scott FrankNathan Jackson ve Nancy M. Pimental27 Şubat 2011 (2011-02-27)0,92[16]
99"But At Last Came a Knock"Mark MylodAlex Borstein ve Paul Abbott6 Mart 2011 (2011-03-06)1,14[17]
1010"Nana Gallagher Had an Affair"Adam BernsteinCindy Caponera ve Paul Abbott13 Mart 2011 (2011-03-13)1,12[18]
1111"Daddyz Girl"Sanaa HamriNancy M. Pimental20 Mart 2011 (2011-03-20)1,10[19]
1212"Father Frank, Full of Grace"Mark MylodJohn Wells27 Mart 2011 (2011-03-27)1,16[20]

Sezon 2[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin ikinci sezonu televizyonda ilk kez Amerikan kablolu televizyon kanalı Showtime'da 8 Ocak - 1 Nisan 2012 arasında yayınlandı.[21] Dizinin ikinci sezonu Türk televizyon izleyicileri ile televizyonda ilk kez 17 Şubat - 5 Mayısıs 2012 arasında e2'de buluştu.[8]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
131"Summertime"Mark MylodJohn Wells8 Ocak 2012 (2012-01-08)1,58[22]
142"Summer Loving"John WellsMike O’Malley15 Ocak 2012 (2012-01-15)1,25[23]
153"I’ll Light a Candle for You Every Day"Craig ZiskNancy M. Pimental22 Ocak 2012 (2012-01-22)1,28[24]
164"A Beautiful Mess"Mark MylodAlex Borstein29 Ocak 2012 (2012-01-29)1,37[25]
175"Father’s Day"Anthony HemingwayEtan Frankel5 Şubat 2012 (2012-02-05)1,01[26]
186"Can I Have a Mother"John DahlWilliam H. Macy ve Steven Schachter12 Şubat 2012 (2012-02-12)1,44[27]
197"A Bottle of Jean Nate"David NutterNancy M. Pimental19 Şubat 2012 (2012-02-19)1,41[28]
208"Parenthood"Daisy von Scherler MayıserMike O’Malley4 Mart 2012 (2012-03-04)1,60[29]
219"Hurricane Monica"Alex GravesAlex Borstein11 Mart 2012 (2012-03-11)1,31[30]
2210"A Great Cause"Mimi LederEtan Frankel18 Mart 2012 (2012-03-18)1,16[31]
2311"Just Like the Pilgrims Intended"Mark MylodLaToya Morgan ve Nancy M. Pimental25 Mart 2012 (2012-03-25)1,51[32]
2412"Fiona Interrupted"John WellsJohn Wells1 Nisan 2012 (2012-04-01)1,45[33]

Sezon 3[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin üçüncü sezonu televizyonda ilk kez Amerikan kablolu televizyon kanalı Showtime'da 13 Ocak - 7 Nisan 2013 arasında yayınlandı.[34] Dizinin bu sezonu Türk televizyon izleyicileri ile ilk kez 2 Mayısıs 2013 günü e2'de buluştu.[8]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
251"El Gran Canon"Mark MylodJohn Wells13 Ocak 2013 (2013-01-13)2,00[35]
262"The American Dream"Anthony HemingwayNancy M. Pimental20 Ocak 2013 (2013-01-20)1,37[36]
273"Mayıs I Trim Your Hedges?"Steve ShillKrista Vernoff27 Ocak 2013 (2013-01-27)1,99[37]
284"The Helpful Gallaghers"Randall EinhornMike O’Malley10 Şubat 2013 (2013-02-10)1,53[38]
295"The Sins of My Caretaker"J. Michael MuroSheila Callaghan17 Şubat 2013 (2013-02-17)1,31[39]
306"Cascading Failures"Anthony HemingwayAlex Borstein24 Şubat 2013 (2013-02-24)1,48[40]
317"A Long Way from Home"Mimi LederEtan Frankel3 Mart 2013 (2013-03-03)1,76[41]
328"Where There’s a Will"Danny CannonDavey Holmes10 Mart 2013 (2013-03-10)1,66[42]
339"Frank the Plumber"Mark MylodKrista Vernoff17 Mart 2013 (2013-03-17)1,67[43]
3410"Civil Wrongs"Gary B. GoldmanMike O’Malley24 Mart 2013 (2013-03-24)1,61[44]
3511"Order Room Service"Sanaa HamriSheila Callaghan31 Mart 2013 (2013-03-31)1,65[45]
3612"Survival of the Fittest"Mark MylodEtan Frankel ve Nancy M. Pimental7 Nisan 2013 (2013-04-07)1,82[46]

Sezon 4[değiştir | kaynağı değiştir]

2013 Ocak sonu, kablolu televizyon kanalı Showtime dizinin dördüncü sezona uzatıldığını açıkladı.[47]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
371"Simple Pleasures"John WellsJohn Wells12 Ocak 2014 (2014-01-12)1,69[48]
382"My Oldest Daughter"Mimi LederNancy M. Pimental19 Ocak 2014 (2014-01-19)1,60[49]
393"Like Father, Like Daughter"Sanaa HamriSheila Callaghan26 Ocak 2014 (2014-01-26)1,83[50]
404"Strangers on a Train"Peter SegalEtan Frankel2 Şubat 2014 (2014-02-02)1,22[51]
415"There's the Rub"David NutterDavey Holmes9 Şubat 2014 (2014-02-09)1,58[52]
426"Iron City"James PonsoldtJohn Wells16 Şubat 2014 (2014-02-16)1,90[53]
437"A Jailbird, Invalid, Martyr, Cutter, Retard and Parasitic Twin"Gary B. GoldmanNancy M. Pimental23 Şubat 2014 (2014-02-23)1,89[54]
448"Hope Springs Paternal"Mimi LederSheila Callaghan9 Mart 2014 (2014-03-09)1.77[55]
459"The Legend of Bonnie and Carl"Mark MylodEtan Frankel16 Mart 2014 (2014-03-16)1,70[56]
4610"Liver, I Hardly Know Her"Christopher ChulackDavey Holmes23 Mart 2014 (2014-03-23)1,63[57]
4711"Emily"Anthony HemingwayNancy M. Pimental30 Mart 2014 (2014-03-30)1,76[58]
4812"Lazarus"Mark MylodJohn Wells6 Nisan 2014 (2014-04-06)1,93[59]

Sezon 5[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
491"Milk of the Gods"Christopher ChulackNancy M. Pimental11 Ocak 2015 (2015-01-11)1,77[60]
502"I'm the Liver"Sanaa HamriKrista Vernoff18 Ocak 2015 (2015-01-18)1,76[61]
513"The Two Lisas"Peter SegalSheila Callaghan25 Ocak 2015 (2015-01-25)1,96[62]
524"A Night to Remem... Wait, What?"Richie KeenDavey Holmes1 Şubat 2015 (2015-02-01)1,26[63]
535"Rite of Passage"Alex GravesEtan Frankel8 Şubat 2015 (2015-02-08)1,64[64]
546"Crazy Love"Anthony HemingwayJohn Wells15 Şubat 2015 (2015-02-15)1,26[65]
557"Tell Me You Fucking Need Me"William H. MacyNancy M. Pimental1 Mart 2015 (2015-03-01)1,44[66]
568"Uncle Carl"Wendey StanzlerKrista Vernoff8 Mart 2015 (2015-03-08)1,60[67]
579"Carl's First Sentencing"Christopher ChulackEtan Frankel15 Mart 2015 (2015-03-15)1,62[68]
5810"South Side Rules"Michael UppendahlSheila Callaghan22 Mart 2015 (2015-03-22)1,67[69]
5911"Drugs Actually"Mimi LederDavey Holmes29 Mart 2015 (2015-03-29)1,43[70]
6012"Love Songs (In the Key of Gallagher)"Christopher ChulackJohn Wells5 Nisan 2015 (2015-04-05)1,55[71]

Sezon 6[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
611"I Only Miss Her When I'm Breathing"Christopher ChulackJohn Wells1 Ocak 2016 (2016-01-01) (online)
10 Ocak 2016 (2016-01-10) (Showtime)
1,44[72]
622"#AbortionRules"Iain B. MacDonaldNancy M. Pimental17 Ocak 2016 (2016-01-17)1,64[73]
633"The F Word"Nisha GanatraKrista Vernoff24 Ocak 2016 (2016-01-24)1,70[74]
644"Going Once, Going Twice"Christopher ChulackDavey Holmes31 Ocak 2016 (2016-01-31)1,70[75]
655"Refugees"Wendey StanzlerEtan Frankel7 Şubat 2016 (2016-02-07)1,16[76]
666"NSFW"Jake SchreierSheila Callaghan14 Şubat 2016 (2016-02-14)1,60[77]
677"Pimp's Paradise"Peter SegalDominique Morisseau21 Şubat 2016 (2016-02-21)1,66[78]
688"Be a Good Boy. Come For Grandma."Iain B. MacDonaldNancy M. Pimental6 Mart 2016 (2016-03-06)1,50[79]
699"A Yurt of One's Own"Ruben GarciaDavey Holmes13 Mart 2016 (2016-03-13)1,68[80]
7010"Paradise Lost"Lynn SheltonEtan Frankel20 Mart 2016 (2016-03-20)1,60[81]
7111"Sleep No More"Anthony HemingwaySheila Callaghan27 Mart 2016 (2016-03-27)1,45[82]
7212"Familia Supra Gallegorious Omnia!"Christopher ChulackJohn Wells3 Nisan 2016 (2016-04-03)1,63[83]

Sezon 7[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
731"Hiraeth"Christopher ChulackJohn Wells23 Eylül 2016 (2016-09-23) (online)
2 Ekim 2016 (2016-10-02) (Showtime)
1,24[84]
742"Swipe, Fuck, Leave"Rob HardyNancy M. Pimental9 Ekim 2016 (2016-10-09)1,11[85]
753"Home Sweet Homeless Shelter"Iain B. MacDonaldKrista Vernoff16 Ekim 2016 (2016-10-16)1,44[86]
764"I Am a Storm"Emmy RossumSheila Callaghan23 Ekim 2016 (2016-10-23)1,38[87]
775"Own Your Shit"Christopher ChulackDominique Morisseau30 Ekim 2016 (2016-10-30)1,20[88]
786"The Defenestration of Frank"David NutterEtan Frankel6 Kasım 2016 (2016-11-06)1,44[89]
797"You'll Never Ever Get a Chicken in Your Whole Entire Life"John WellsNancy M. Pimental13 Kasım 2016 (2016-11-13)1,33[90]
808"You Sold Me the Laundromat, Remember?"Allison Liddi-BrownKrista Vernoff20 Kasım 2016 (2016-11-20)1,40[91]
819"Ouroboros"Christopher ChulackSheila Callaghan27 Kasım 2016 (2016-11-27)1,56[92]
8210"Ride or Die"Zetna FuentesDominique Morisseau4 Aralık 2016 (2016-12-04)1,60[93]
8311"Happily Ever After"John M. ValerioEtan Frankel11 Aralık 2016 (2016-12-11)1,58[94]
8412"Requiem for a Slut"John WellsJohn Wells18 Aralık 2016 (2016-12-18)1,72[95]

Sezon 8[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
851"We Become What We... Frank!"Iain B. MacDonaldJohn Wells5 Kasım 2017 (2017-11-05)1,86[96]
862"Where's My Meth?"Anthony HemingwayNancy M. Pimental12 Kasım 2017 (2017-11-12)1,37[97]
873"God Bless Her Rotting Soul"Michael MorrisKrista Vernoff19 Kasım 2017 (2017-11-19)1,34[98]
884"Fuck Paying It Forward"Regina KingDominique Morisseau26 Kasım 2017 (2017-11-26)1,59[99]
895"The (Mis)Education of Liam Fergus Beircheart Gallagher"Iain B. MacDonaldSheila Callaghan3 Aralık 2017 (2017-12-03)1,51[100]
906"Icarus Fell And Rusty Ate Him"Zetna FuentesMark Steilen10 Aralık 2017 (2017-12-10)1,52[101]
917"Occupy Fiona"Iain B. MacDonaldMolly Smith Metzler17 Aralık 2017 (2017-12-17)1,58[102]
928"Frank's Northern Southern Express"Emmy RossumNancy M. Pimental31 Aralık 2017 (2017-12-31)0,81[103]
939"The Fugees"Jeffrey ReinerDominique Morisseau7 Ocak 2018 (2018-01-07)1,65[104]
9410"Church of Gay Jesus"Anna MastroSheila Callaghan14 Ocak 2018 (2018-01-14)1,52[105]
9511"A Gallagher Pedicure"Iain B. MacDonaldMark Steilen21 Ocak 2018 (2018-01-21)1,52[106]
9612"Sleepwalking"John WellsJohn Wells28 Ocak 2018 (2018-01-28)1,73[107]

Sezon 9[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
971"Are You There Shim? It's Me, Ian"Iain B. MacDonaldNancy M. Pimental9 Eylül 2018 (2018-09-09)1,31[108]
982"Mo White!"Erin FeeleyMolly Smith Metzler16 Eylül 2018 (2018-09-16)1,12[109]
993"Weirdo Gallagher Vortex"Kat CoiroJoe Lawson23 Eylül 2018 (2018-09-23)1,05[110]
1004"Do Right, Vote White!"Mark MylodJohn Wells30 Eylül 2018 (2018-09-30)1,09[111]
1015"Black-Haired Ginger"William H. MacyPhilip Buiser7 Ekim 2018 (2018-10-07)1,00[112]
1026"Face It, You're Gorgeous"Allison Liddi-BrownNancy M. Pimental14 Ekim 2018 (2018-10-14)0,92[113]
1037"Down Like the Titanic"Silver TreeMolly Smith Metzler21 Ekim 2018 (2018-10-21)1,00[114]
1048"The Apple Doesn't Fall Far from the Alibi"Zetna FuentesJoe Lawson20 Ocak 2019 (2019-01-20)0,80[115]
1059"BOOOOOOOOOOOONE!"Loren YaconelliPhilip Buiser27 Ocak 2019 (2019-01-27)0,84[116]
10610"Los Diablos!"Roberto SneiderNancy M. Pimental10 Şubat 2019 (2019-02-10)1,14[117]
10711"The Hobo Games"Iain B. MacDonaldMolly Smith Metzler17 Şubat 2019 (2019-02-17)0,97[118]
10812"You'll Know the Bottom When You Hit It"Shari Springer Berman & Robert PulciniJoe Lawson24 Şubat 2019 (2019-02-24)0,81[119]
10913"Lost"Iain B. MacDonaldJohn Wells3 Mart 2019 (2019-03-03)1,13[120]
11014"Found"John WellsJohn Wells10 Mart 2019 (2019-03-10)1,35[121]

Sezon 10[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
1111"We Few, We Lucky Few, We Band of Gallaghers!"John WellsJohn Wells10 Kasım 2019 (2019-11-10)0,76[122]
1122"Sleep Well My Prince For Tomorrow You Shall Be King"Jennifer ArnoldNancy M. Pimental17 Kasım 2019 (2019-11-17)0,91[123]
1133"Which America?"Silver TreeMolly Smith Metzler24 Kasım 2019 (2019-11-24)0,84[124]
1144"A Little Gallagher Goes a Long Way"Iain B. MacDonaldJoe Lawson1 Aralık 2019 (2019-12-01)0,87[125]
1155"Sparky"William H. MacyPhilip Buiser8 Aralık 2019 (2019-12-08)0,83[126]
1166"Adios Gringos"Loren YaconelliSherman Payne15 Aralık 2019 (2019-12-15)0,89[127]
1177"Citizen Carl"Erin FeeleyNancy M. Pimental22 Aralık 2019 (2019-12-22)0,84[128]
1188"Debbie Might Be a Prostitute"Rose TrocheMolly Smith Metzler29 Aralık 2019 (2019-12-29)0,86[129]
1199"O Captain, My Captain"Anthony HardwickPhilip Buiser5 Ocak 2020 (2020-01-05)0,77[130]
12010"Now Leaving Illinois"Kevin BraySherman Payne12 Ocak 2020 (2020-01-12)0,89[131]
12111"Location, Location, Location"Silver TreeJoe Lawson19 Ocak 2020 (2020-01-19)0,81[132]
12212"Gallavich!"John WellsJohn Wells26 Ocak 2020 (2020-01-26)0,92[133]


Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Lambert, David (28 Eylül 2011). "Shameless - The Showtime-Airing Series Starring William H. Macy is Now Scheduled for DVD and Blu". TV Shows on DVD. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Eylül 2011. 
  2. ^ "Shamless (USA) - Sezon 1 (DVD)". Amazon UK. Erişim tarihi: 1 Haziran 2012. 
  3. ^ "Shameless (2011): Sezon 1". Ezy DVD. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2012. 
  4. ^ Lambert, David (22 Ağustos 2012). "Shameless - 'The Complete 2nd Sezon' on DVD and Blu-ray: Date, Cost, Extras, Boxes". TV Shows on DVD. 11 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ağustos 2012. 
  5. ^ "Shameless (2011) - The Complete 2nd Sezon". Ezy DVD. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Aralık 2012. 
  6. ^ Rose, Lacey (29 Ocak 2013). "'Shameless,' 'House of Lies,' 'Californication' Renewed at Showtime". The Hollywood Reporter. 10 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Nisan 2013. 
  7. ^ "Shameless: Season 1". Zap2it.com. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ekim 2012. 
  8. ^ a b c "Utanmaz adam ve ailesi, akıl almaz hayatlarıyla e2'de". e2.tv.tr. 25 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Şubat 2011. 
  9. ^ Robert Seidman (10 Ocak 2011). "Sunday Cable Ratings: Real Housewives, Hannah Montana, Shake It Up, Sarah Palin's Alaska, Californication and Much More". TV by the Numbers. 3 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  10. ^ Bill Gorman (19 Ocak 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Hannah Montana' Finale, 'Real Housewives,' 'Top Gear,' 'Big Love' Final Season Premiere & More". TV by the Numbers. 13 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  11. ^ Robert Seidman (25 Ocak 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives,' Kardashians, 'Holly's World' Lead Night + 'Shameless' & Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  12. ^ Bill Gorman (1 Şubat 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Holly's World,' 'Real Housewives' Finale Up; Plus 'Kardashians,' 'Shameless' & Much More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  13. ^ Robert Seidman (8 Şubat 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Big Love,' 'Californication,' 'Episodes' and 'Shameless' Tackled by Super Bowl". TV by the Numbers. 28 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  14. ^ Bill Gorman (15 Şubat 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives,' 'Ax Men,' 'Grammy's Red Carpet,' Lead Night + 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 15 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  15. ^ Robert Seidman (23 Şubat 2011). "Sunday Cable Ratings: NBA All Stars, Housewives, Worst Cooks and Kardashians Lead Night + 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 8 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  16. ^ Bill Gorman (1 Mart 2011). "Sunday Cable Ratings: Knicks/Heat Scores; 'E's Red Carpet,' 'Ax Men,' 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  17. ^ Robert Seidman (8 Mart 2011). "Sunday Cable Ratings: Tosh Leads Night + More 'Breakout Kings;' 'Shameless' Up & MUCH More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  18. ^ Bill Gorman (15 Mart 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Chopped' Rises, Leads Night; 'Breakout Kings;' 'Army Wives' Down & MUCH More". TV by the Numbers. 28 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  19. ^ Robert Seidman (22 Mart 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Army Wives' Up 30%; 'Breakout Kings,' 'Sister Wives' Dip; 'Big Love' Inches Up for Finale; 'Shameless' Steady + Much More". TV by the Numbers. 12 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  20. ^ Bill Gorman (29 Mart 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Army Wives' Takes The Crown; 'Breakout Kings,' Rises; 'Shameless' Finale Steady + Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  21. ^ "Shameless: Season 2". Zap2it.com. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ekim 2012. 
  22. ^ Robert Seidman (10 Ocak 2012). "Sunday Cable Ratings: Kardashians Rule, Oprah Drools? + Atlanta 'Housewives,' 'Cajun Pawn Stars,' 'Mob Wives 2,' 'Rachael vs. Guy,' 'Leverage,' 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 2 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  23. ^ Bill Gorman (18 Ocak 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Kourtney & Kim' Take The Crown + 'Cajun Pawn Stars, Atlanta 'Housewives,' 'Mob Wives 2,' 'Hell On Wheels' 'Leverage,' 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2013. 
  24. ^ Robert Seidman (24 Ocak 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Kourtney & Kim' Edge Down, Still Lead + Atlanta 'Housewives,' 'Ax Men, 'Mob Wives 2,' 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 7 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  25. ^ Bill Gorman (31 Ocak 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Kourtney & Kim' Finale Goes Large + Atlanta 'Housewives,' 'Ax Men, 'Mob Wives 2,' 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 15 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  26. ^ Robert Seidman (7 Şubat 2012). "Cable Ratings: ESPN Post Game Coverage Leads Quiet Super Bowl Sunday + 'Shameless,' 'Californication' & More". TV by the Numbers. 4 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  27. ^ Bill Gorman (14 Şubat 2012). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Starts Big + Grammys Red Carpet, 'Ax Men', 'Pawn Stars,' 'Shameless,' 'House Of Lies' & More". TV by the Numbers. 18 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  28. ^ Robert Seidman (22 Şubat 2012). "Sunday Cable Ratings: More Cable Beats Broadcast - 'The Walking Dead' Down, But Still Dominates + 'Ax Men', 'Khloe & Lamar,' 'Shameless,' 'House Of Lies' & More". TV by the Numbers. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  29. ^ Sara Bibel (6 Mart 2012). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead,' 'Storage Wars,' 'Army Wives,' 'Real Housewives' & More". TV by the Numbers. 7 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2013. 
  30. ^ Amanda Kondolojy (13 Mart 2012). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Dominates, 'Oprah's Next Chapter' Sees Series High". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  31. ^ Sara Bibel (20 Mart 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Walking Dead' Season Finale Laps the Field + 'Khloe & Lamar,' 'Frozen Planet,' 'Army Wives' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  32. ^ Amanda Kondolojy (27 Mart 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Basketball, 'Mad Men' Season Premiere + 'Real Housewives of Atlanta' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  33. ^ Robert Seidman (3 Nisan 2012). "Sunday Cable Ratings:'Game of Thrones' Returns To Series High; + 'Khloe & Lamar,' 'The Killing' , 'Mad Men,Army Wives' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2013. 
  34. ^ "Shameless: Season 3". Zap2it.com. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Şubat 2013. 
  35. ^ Amanda Kondolojy (15 Ocak 2013). "Sunday Cable Ratings:'Real Housewives of Atlanta' Wins Again, + 'Ax Men', 'Shameless', 'Here Comes Honey Boo Boo', 'Shahs of Sunset' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ocak 2013. 
  36. ^ Sara Bibel (23 Ocak 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives of Atlanta' Wins Night, 'Kourtney & Kim Take Miami', 'Ax Men,' 'Shameless', 'House of Lies' & More". TV by the Numbers. 7 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ocak 2013. 
  37. ^ Amanda Kondolojy (29 Ocak 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives of Atlanta' Wins Again + 'Ax Men', 'Kourtney and Kim Take Miami', 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 17 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2013. 
  38. ^ Amanda Kondolojy (12 Şubat 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Kills the Competition + 'Talking Dead', 'Real Housewives of Atlanta', 'Live from the Red Carpet' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Şubat 2013. 
  39. ^ Sara Bibel (20 Şubat 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'NBA All Star Game', 'Real Housewives of Atlanta', 'Ax Men', 'Shameless', 'Bar Rescue' & More". 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  40. ^ Amanda Kondolojy (26 Şubat 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Walking Dead' Wins Night + 'Live From the Red Carpet', 'Ax Men', 'Bar Rescue', 'Shameless' & More". 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  41. ^ Sara Bibel (5 Mart 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'The Bible, 'Vikings', 'Shameless', 'Real Housewives of Atlanta', 'Pawn Stars' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  42. ^ Amanda Kondolojy (12 Mart 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night + 'The Bible', 'Vikings', 'Real Housewives of Atlanta', 'The Client List' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  43. ^ Sara Bibel (19 Mart 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'The Bible', 'Vikings', 'The Client List', 'Shameless', 'Army Wives' & More". 16 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  44. ^ Amanda Kondolojy (26 Mart 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night + 'The Bible', 'Talking Dead', NCAA Basketball, 'Vikings' & More". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2013. 
  45. ^ Bibel, Sara (2 Nisan 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Sunday Cable Ratings: The Walking Dead wins night, Game Of Thrones, The Bible, Vikings, Shameless, The Client List & more'". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Nisan 2013. 
  46. ^ Kondolojy, Amanda (9 Nisan 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Real Housewives of Atlanta', 'Kourtney & Kim Take Miami', 'Vikings', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. 15 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Nisan 2013. 
  47. ^ "Showtime'dan Hangi Dizilere Yeni Sezon Onayı Çıktı?". beyazperde.com. 30 Ocak 2013. 3 Şubat 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2013. 
  48. ^ Kondolojy, Amanda (14 Ocak 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives of Atlanta' Wins Night, 'True Detective', 'Ax Men', 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 16 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ocak 2014. 
  49. ^ Bibel, Sara (22 Ocak 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives of Atlanta' Wins Night, 'Keeping Up With the Kardashians', 'Shameless', 'True Detective', 'Girls' & More". TV by the Numbers. 25 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  50. ^ Kondolojy, Amanda (28 Ocak 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives of Atlanta' Wins Night + 'Live From the Red Carpet', 'Curse of Oak Island', 'Sister Wives' & More". TV by the Numbers. 31 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  51. ^ Bibel, Sara (4 Şubat 2014). "Sunday Cable Ratings: 'NFL Primetime' Wins Night, 'Puppy Bowl', 'Shameless',' Zombie Bowl' & More". TV by the Numbers. 22 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  52. ^ Kondolojy, Amanda (11 Şubat 2014). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Tops Night + 'Real Housewives of Atlanta', 'Keeping Up With the Kardashians' & More". TV by the Numbers. 22 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Şubat 2014. 
  53. ^ Bibel, Sara (19 Şubat 2014). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, NBA All Star Game, 'Real Housewives of Atlanta', 'True Detective', 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 26 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2014. 
  54. ^ Kondolojy, Amanda (25 Şubat 2014). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, + 'Talking Dead', 'Real Housewives of Atlanta', 'True Detective' & More". TV by the Numbers. 1 Mart 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2014. 
  55. ^ Kondolojy, Amanda (11 Mart 2014). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'Talking Dead', 'The Real Housewives of Atlanta', 'True Detective' & More". TV by the Numbers. 11 Mart 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mart 2014. 
  56. ^ Bibel, Sara (18 Mart 2014). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'Talking Dead', 'Real Housewives of Atlanta' 'Naked And Afraid', 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 18 Mart 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Mart 2014. 
  57. ^ Kondolojy, Amanda (1 Nisan 2014). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Tops Night + 'Talking Dead', 'The Real Housewives of Atlanta', NCAA Basketball & More". TV by the Numbers. 25 Mart 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Nisan 2014. 
  58. ^ Bibel, Sara (25 Mart 2014). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'Talking Dead', 'Real Housewives of Atlanta', 'Shameless', 'Naked and Afraid' & More". TV by the Numbers. 4 Nisan 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Mart 2014. 
  59. ^ Kondolojy, Amanda (8 Nisan 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'The Real Housewives of Atlanta', 'Silicon Valley', 'Married to Medicine' & More". TV by the Numbers. 8 Nisan 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Nisan 2014. 
  60. ^ Kondolojy, Amanda (14 Ocak 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives of Atlanta' Wins Night, 'The Librarians', 'Shameless', 'NFL Countdown' & More". TV by the Numbers. 14 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ocak 2015. 
  61. ^ Bibel, Sara (21 Ocak 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Real Housewives of Atlanta' & 'UFC Fight Night' Win Night, 'Shameless', 'The Librarians', 'Total Divas', 'Girls' & More". TV by the Numbers. 21 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ocak 2015. 
  62. ^ Kondolojy, Amanda (27 Ocak 2015). "Sunday Cable Ratings: Pro Bowl Tops Night + 'Real Housewives of Atlanta', 'Sons of Liberty', 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 29 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ocak 2015. 
  63. ^ Bibel, Sara (3 Şubat 2015). "Sunday Cable Ratings: 'NFL Primetime' Wins Night, 'Mike Tyson Mysteries', 'Puppy Bowl', 'Shameless', 'Kitten Bowl' & More". TV by the Numbers. 5 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Şubat 2015. 
  64. ^ Kondolojy, Amanda (10 Şubat 2015). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Tops Night + 'Better Call Saul', 'Talking Dead', 'The Real Housewives of Atlanta' & More". TV by the Numbers. 10 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2015. 
  65. ^ Bibel, Sara (18 Şubat 2015). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, NBA All-Star Game, 'Real Housewives of Atlanta', 'Shameless' & More". TV by the Numbers. 20 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Şubat 2015. 
  66. ^ Bibel, Sara (3 Mart 2015). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'Talking Dead', 'Real Housewives of Atlanta', Sister Wives', 'Shameless', 'Bar Rescue' & More". TV by the Numbers. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2015. 
  67. ^ Kondolojy, Amanda (10 Mart 2015). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'Talking Dead', 'Real Housewives of Atlanta', & More". TV by the Numbers. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mart 2015. 
  68. ^ Bibel, Sara (17 Mart 2015). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'Talking Dead', 'Real Housewives of Atlanta', 'Keeping Up With the Kardashians', 'Shameless', 'The Royals' & More". TV by the Numbers. 18 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mart 2015. 
  69. ^ Kondolojy, Amanda (24 Mart 2015). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Tops Night + 'Talking Dead', 'The Real Housewives of Atlanta', NCAA Basketball + More". TV by the Numbers. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mart 2015. 
  70. ^ Bibel, Sara (31 Mart 2015). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Tops Night, 'Talking Dead', 'Real Housewives of Atlanta', 'Going Clear', 'Killing Jesus' & More". TV by the Numbers. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Mart 2015. 
  71. ^ Kondolojy, Amanda (7 Nisan 2015). "Sunday Cable Ratings: MLB Baseball & 'The Real Housewives of Atlanta' Top Night + 'Keeping Up With the Kardashians', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. 10 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2015. 
  72. ^ Porter, Rick (13 Ocak 2016). "Sunday cable ratings: 'Austin & Ally' series finale, 'Shameless' premiere and more". tvbythenumbers. TV by the Numbers. 14 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ocak 2016. 
  73. ^ Porter, Rick (20 Ocak 2016). "Sunday cable ratings: 'Shameless' rises in week 2, 'Real Housewives of Atlanta' stays on top". tvbythenumbers. 22 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ocak 2016. 
  74. ^ Porter, Rick (26 Ocak 2016). "Sunday cable ratings: 'Real Housewives of Atlanta' down but still leads". TV by the Numbers. 29 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Ocak 2016. 
  75. ^ Porter, Rick (2 Şubat 2016). "Sunday cable ratings: Pro Bowl gives ESPN an easy win". TV by the Numbers. 3 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Şubat 2016. 
  76. ^ Porter, Rick (9 Şubat 2016). "Sunday cable ratings: Puppy Bowl down a little, 'Shameless' takes a Super Bowl hit". TV by the Numbers. 10 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2016. 
  77. ^ Porter, Rick (17 Şubat 2016). "Sunday cable ratings: 'The Walking Dead' returns a little lower, NBA All-Star Game up slightly". TV by the Numbers. 18 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Şubat 2016. 
  78. ^ Porter, Rick (23 Şubat 2016). "Sunday cable ratings: 'Walking Dead' steady, 'RHOA' and 'Shameless' improve". TV by the Numbers. 24 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2016. 
  79. ^ Porter, Rick (8 Mart 2016). "Sunday cable ratings: 'The Walking Dead' stays at season low". TV by the Numbers. Erişim tarihi: 8 Mart 2016. 
  80. ^ Porter, Rick (15 Mart 2016). "Sunday cable ratings: 'The Walking Dead' off slightly, 'Shameless' ticks up". TV by the Numbers. Erişim tarihi: 15 Mart 2016. 
  81. ^ Porter, Rick (22 Mart 2016). "Sunday cable ratings: 'Walking Dead' steady, 'Real Housewives of Atlanta' rises with reunion". TV by the Numbers. Erişim tarihi: 22 Mart 2016. 
  82. ^ Porter, Rick (29 Mart 2016). "Sunday cable ratings: 'Walking Dead' hits season low on Easter, NCAA strong for TBS". TV by the Numbers. Erişim tarihi: 29 Mart 2016. 
  83. ^ Porter, Rick (5 Nisan 2016). "Sunday cable ratings: 'Walking Dead' finale scores its best rating of 2016". TV by the Numbers. Erişim tarihi: 5 Nisan 2016. 
  84. ^ Porter, Rick (4 Ekim 2016). "'Westworld' opens pretty well for HBO, 'Fear the Walking Dead' tops Sunday cable ratings". TV by the Numbers. 4 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Ekim 2016. 
  85. ^ Porter, Rick (11 Ekim 2016). "Sunday cable ratings: Debate pushes 'Westworld' and 'Shameless' down". TV by the Numbers. 12 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2016. 
  86. ^ Porter, Rick (18 Ekim 2016). "Sunday cable ratings: 'Westworld' improves, Dodgers-Cubs leads". TV by the Numbers. 20 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ekim 2016. 
  87. ^ Porter, Rick (25 Ekim 2016). "Sunday cable ratings: 'The Walking Dead' premiere kills it with second-highest ratings ever". TV by the Numbers. 25 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ekim 2016. 
  88. ^ Porter, Rick (1 Kasım 2016). "Sunday cable ratings: 'The Walking Dead' takes a bigger-than-usual hit in episode 2". TV by the Numbers. 2 Kasım 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Kasım 2016. 
  89. ^ Porter, Rick (8 Kasım 2016). "Sunday cable ratings: 'Walking Dead' down but stays on top, 'Real Housewives of Atlanta' returns lower". TV by the Numbers. 9 Kasım 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Kasım 2016. 
  90. ^ Porter, Rick (15 Kasım 2016). "Sunday cable ratings: 'Westworld' ticks up as 'Walking Dead' slips a little more". TV by the Numbers. 16 Kasım 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Kasım 2016. 
  91. ^ Porter, Rick (22 Kasım 2016). "Sunday cable ratings: 'The Librarians' returns slightly lower, 'Walking Dead' dips a bit more". TV by the Numbers. 23 Kasım 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Kasım 2016. 
  92. ^ Porter, Rick (30 Kasım 2016). "Sunday cable ratings: 'The Walking Dead' hits a 4-year low". TV by the Numbers. 1 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Kasım 2016. 
  93. ^ Porter, Rick (6 Aralık 2016). "Sunday cable ratings: 'Westworld' ends with season highs, 'Walking Dead' stops 5-week slide". TV by the Numbers. 7 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Aralık 2016. 
  94. ^ Metcalf, Mitch (13 Aralık 2016). "Top 150 Sunday cable originals network finals 12 11 2016". Showbuzzdaily. 16 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Aralık 2016. 
  95. ^ Metcalf, Mitch (20 Aralık 2016). "Showbuzzdaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 12.18.2016". Showbuzzdaily. 21 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Aralık 2016. 
  96. ^ Metcalf, Mitch (7 Kasım 2017). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 11.5.2017". ShowBuzzDaily. 7 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Kasım 2017. 
  97. ^ Metcalf, Mitch (14 Kasım 2017). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 11.12.2017". ShowBuzzDaily. 14 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Kasım 2017. 
  98. ^ Metcalf, Mitch (21 Kasım 2017). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 11.19.2017". ShowBuzzDaily. 21 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Kasım 2017. 
  99. ^ Metcalf, Mitch (29 Kasım 2017). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 11.26.2017". Showbuzz Daily. 29 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2017. 
  100. ^ Metcalf, Mitch (5 Aralık 2017). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 12.3.2017". Showbuzz Daily. 6 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Aralık 2017. 
  101. ^ Metcalf, Mitch (12 Aralık 2017). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 12.10.2017". Showbuzz Daily. 12 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Aralık 2017. 
  102. ^ Metcalf, Mitch (19 Aralık 2017). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 12.17.2017". Showbuzz Daily. 19 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Aralık 2017. 
  103. ^ Metcalf, Mitch (3 Ocak 2018). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 12.31.2017". Showbuzz Daily. 3 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ocak 2018. 
  104. ^ Metcalf, Mitch (9 Ocak 2018). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 1.7.2018". Showbuzz Daily. 10 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak 2018. 
  105. ^ Metcalf, Mitch (17 Ocak 2018). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 1.14.2018". Showbuzz Daily. 18 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ocak 2018. 
  106. ^ Metcalf, Mitch (23 Ocak 2018). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 1.21.2018". Showbuzz Daily. 24 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ocak 2018. 
  107. ^ Metcalf, Mitch (30 Ocak 2018). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 1.28.2018". Showbuzz Daily. 30 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2018. 
  108. ^ Metcalf, Mitch (11 Eylül 2018). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 9.9.2018". Showbuzz Daily. 11 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Eylül 2018. 
  109. ^ Metcalf, Mitch (18 Eylül 2018). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 9.16.2018". Showbuzz Daily. 18 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Eylül 2018. 
  110. ^ Metcalf, Mitch (25 Eylül 2018). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 9.23.2018". Showbuzz Daily. 25 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Eylül 2018. 
  111. ^ Metcalf, Mitch (2 Ekim 2018). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 9.30.2018". Showbuzz Daily. 2 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ekim 2018. 
  112. ^ Metcalf, Mitch (9 Ekim 2018). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 10.7.2018". Showbuzz Daily. 9 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ekim 2018. 
  113. ^ Metcalf, Mitch (16 Ekim 2018). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 10.14.2018". Showbuzz Daily. 16 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ekim 2018. 
  114. ^ Metcalf, Mitch (23 Ekim 2018). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 10.21.2018". Showbuzz Daily. 23 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ekim 2018. 
  115. ^ Metcalf, Mitch (23 Ocak 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 1.20.2019". Showbuzz Daily. 23 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ocak 2019. 
  116. ^ Metcalf, Mitch (29 Ocak 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 1.27.2019". Showbuzz Daily. 30 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ocak 2019. 
  117. ^ Metcalf, Mitch (12 Şubat 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 2.10.2019". Showbuzz Daily. 13 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2019. 
  118. ^ Metcalf, Mitch (20 Şubat 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 2.17.2019". Showbuzz Daily. 21 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Şubat 2019. 
  119. ^ Metcalf, Mitch (26 Şubat 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 2.24.2019". Showbuzz Daily. 26 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Şubat 2019. 
  120. ^ Metcalf, Mitch (5 Mart 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 3.3.2019". Showbuzz Daily. 5 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mart 2019. 
  121. ^ Metcalf, Mitch (12 Mart 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 3.10.2019". Showbuzz Daily. 12 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Mart 2019. 
  122. ^ Metcalf, Mitch (12 Kasım 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 11.10.2019". Showbuzz Daily. 12 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Kasım 2019. 
  123. ^ Metcalf, Mitch (19 Kasım 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 11.17.2019". Showbuzz Daily. 20 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Kasım 2019. 
  124. ^ Metcalf, Mitch (26 Kasım 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 11.24.2019". Showbuzz Daily. 24 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Kasım 2019. 
  125. ^ Metcalf, Mitch (4 Aralık 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 12.1.2019". Showbuzz Daily. 4 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Aralık 2019. 
  126. ^ Metcalf, Mitch (10 Aralık 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 12.8.2019". Showbuzz Daily. 10 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Aralık 2019. 
  127. ^ Metcalf, Mitch (17 Aralık 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 12.15.2019". Showbuzz Daily. 17 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Aralık 2019. 
  128. ^ Metcalf, Mitch (24 Aralık 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 12.22.2019". Showbuzz Daily. 24 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2019. 
  129. ^ Metcalf, Mitch (31 Aralık 2019). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 12.29.2019". Showbuzz Daily. 31 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Aralık 2019. 
  130. ^ Metcalf, Mitch (7 Ocak 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 1.5.2020". Showbuzz Daily. 9 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ocak 2020. 
  131. ^ Metcalf, Mitch (14 Ocak 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 1.12.2020". Showbuzz Daily. 14 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ocak 2020. 
  132. ^ Metcalf, Mitch (22 Ocak 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 1.19.2020". Showbuzz Daily. 24 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2020. 
  133. ^ Metcalf, Mitch (28 Ocak 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 1.26.2020". Showbuzz Daily. 28 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2020.