Seize Them!

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seize Them!
Seize Them!
YönetmenCurtis Vowell
Yapımcı
SenaristAndy Riley
Oyuncular
MüzikRael Jones
Görüntü yönetmeniAshley Rowe
KurguRichard Shaw
DağıtıcıEntertainment Film Distributors
Çıkış tarih(ler)i5 Nisan 2024 (2024-04-05)
ÜlkeBirleşik Krallık
Dilİngilizce

Seize Them!, Entertainment Film Distributors, DJ Films ve Stigma Films tarafından yapılan, Curtis Vowell tarafından yönetilen, Andy Riley tarafından yazılan ve Damian Jones ve Matthew James Wilkinson tarafından üretilen 2024 yapımı bir İngiliz komedi filmidir. Başrollerinde Nicola Coughlan ve Aimee Lou Wood'un yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Jessica Hynes, Nick Frost, Lolly Adefope, James Acaster ve Ben Ashenden bulunuyor.

Sinopsis[değiştir | kaynağı değiştir]

Karanlık Çağ Britanya'sında geçen filmde, kibirli bir kraliçe (Wood), karizmatik bir devrimci (Coughlan) tarafından tahtından indirildikten sonra kendi topraklarında kaçak durumuna düşer.[1][2]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Fuentes, Tamara (21 Mart 2022). "Everything We Know About 'Seize Them!' Starring Nicola Coughlan, Lolly Adefope, and Aimee Lou Wood". Cosmopolitan. 25 Mart 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Mart 2023. 
  2. ^ Butcher, Sophie (24 Mart 2022). "Nick Frost, Aimee Lou Wood And Nicola Coughlan Among Cast For Historical Comedy Seize Them!". Empire. 14 Nisan 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Mart 2023. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]