Sadakatsiz bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu maddede, Kanal D'de yayımlanan Sadakatsiz adlı dram ve psikolojik gerilim türündeki Türk televizyon dizisinin bölümleri yer almaktadır.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiKanal
1317 Ekim 2020 (2020-10-07)2 Haziran 2021 (2021-06-02)Kanal D
21029 Eylül 2021 (2021-09-29)TBD

Sezonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon (2020-2021)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Bölüm Adı Yayın Tarihi Reyting

(TOTAL)

Sıra

(TOTAL)

Reyting

(AB)

Sıra

(AB)

Reyting

(ABC1)

Sıra

(ABC1)

1. Bölüm “Aldatılan kadının öfkesi cehennem ateşinden beterdir...” 7 Ekim 2020 6.02 3. 7.13 2. 7.12 2.
2. Bölüm “Her yânım kabus...” 14 Ekim 2020 6.85 2. 8.49 1. 9.30
3. Bölüm “Yapmam dediğim ne varsa...” 21 Ekim 2020 8.04 10.12 10.06 1.
4. Bölüm “Domino taşları gibi...” 28 Ekim 2020 7.38 10.02 10.00
5. Bölüm “Kalbi camdan Asya...” 4 Kasım 2020 9.28 11.85 11.89
6. Bölüm “Zifiri karanlıkta savaş...” 11 Kasım 2020 10.08 1. 11.58 12.08
7. Bölüm “Aşkı öldüren son nefes...” 18 Kasım 2020 10.65 2. 10.91 11.99
8. Bölüm “Aile dediğin, açık bir yara...” 25 Kasım 2020 9.69 11.72 11.82
9. Bölüm “Kaybettiklerinle göz göze...” 9 Aralık 2020 11.11 12.38 13.30 2.
10. Bölüm “Sahte beyaz güller...” 16 Aralık 2020 11.05 11.89 12.72 1.
11. Bölüm “Yalnızlıktan çoğalan güç...” 23 Aralık 2020 10.73 11.32 12.33 2.
12. Bölüm “Aydınlık geçmişin karanlık bugünü...” 30 Aralık 2020 11.03 12.39 13.13
13. Bölüm “Vadesi dolmamış duygular...” 13 Ocak 2021 11.82 1. 12.78 13.87 1.
14. Bölüm “Zincirleme kazalar...” 20 Ocak 2021 11.24 2. 12.17 12.68
15. Bölüm “Pandora'nın kutusu...” 27 Ocak 2021 10.10 10.00 10.38 2.
16. Bölüm “Sonsuz ayrılık...” 3 Şubat 2021 11.05 11.95 11.91
17. Bölüm “Anahtarın kalbi...” 10 Şubat 2021 11.35 12.70 12.5. 1.
18. Bölüm “Geçmişin intikamı...” 17 Şubat 2021 11.25 12.23 13.12 2.
19. Bölüm “Dünden kalanların girdabı...” 24 Şubat 2021 10.80 11.20 11.51
20. Bölüm “Yüz yaş yaşlanmak...” 3 Mart 2021 10.69 11.24 12.24
21. Bölüm “Koruyucu melek...” 10 Mart 2021 9.12 9.17 2. 10.34
22. Bölüm “Yerin dibindeki yüzleşme...” 17 Mart 2021 10.35 12.10 1. 11.51
23. Bölüm “Geçmişin yansıması...” 24 Mart 2021 10.64 3. 11.03 2. 11.39 3.
24. Bölüm “Dizginlenemeyen kelimeler...” 31 Mart 2021 10.32 2. 10.67 1. 11.03 2.
25. Bölüm “Bazı yanlışlar doğrudur...” 7 Nisan 2021 10.09 10.90 10.96
26. Bölüm “Nüks eden kırgınlıklar...” 14 Nisan 2021 10.23 11.84 11.70
27. Bölüm “Kalbi Kahraman Kadın...” 28 Nisan 2021 9.53 9.53 10.71
28. Bölüm “İhanetle sırdaş, aşk...” 5 Mayıs 2021 8.68 9.51 9.76
29. Bölüm “Nokta konmuş cümleler...” 12 Mayıs 2021 9.50 10.75 10.63
30. Bölüm “Tehlikeli sevgiler...” 19 Mayıs 2021 8.66 10.48 10.33
31. Bölüm

(Sezon Finali)

“Önüm arkam sağım solum, uçurum...” 2 Haziran 2021 8.07 8.90 8.72

2. sezon (2021-)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Bölüm Adı Yayın Tarihi Reyting

(TOTAL)

Sıra

(TOTAL)

Reyting

(AB)

Sıra

(AB)

Reyting

(ABC1)

Sıra

(ABC1)

32. Bölüm “Şehre dönen yabancı...” 29 Eylül 2021 8.73 1. 9.76 1. 9.11 1.
33. Bölüm “Mahkum olunan uyanış...” 6 Ekim 2021 7.20 2. 6.79 7.74 2.
34. Bölüm “Sıfır noktası...” 13 Ekim 2021 7.49 8.01 8.28
35. Bölüm “Sahip çıkılan...” 20 Ekim 2021 7.11 7.36 7.65
36. Bölüm “Bilinmezliğin içinde yeşeren hisler...” 27 Ekim 2021 6.59 6.70 7.09
37. Bölüm “Sadakati sınayan güven...” 3 Kasım 2021 7.32 7.61 8.13
38. Bölüm “Madalyonun iki farklı yüzü...” 10 Kasım 2021 7.48 7.88 8.45
39. Bölüm "Bambaşka bir zamanda, yine..." 17 Kasım 2021 7.79 7.76 2. 7.99
40. Bölüm ”Susturulan kalbin çığlığı…” 24 Kasım 2021 7.51 6.67 7.62
41. Bölüm ”Geri sayıma düşen, kalp…” 1 Aralık 2021 8.18 7.58 8.70
42. Bölüm 8 Aralık 2021