SC Bastia sezonları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Fransa'nın Korsika adasının takımı SC Bastia'nın 1965-66 sezonundan itibaren etkin olan sezon istatisitkleri;

Sezon Lig Teknik direktör(ler) Sıra Puan O G B M AG YG Av+ Gol kralı Sey. ort. Fransa Kupası Fransa Lig Kupası Avrupa
1965-66 D2 Strappe/Nagy 4. 45 36 18 9 9 60 46 +16 ? - Son 32 - -
1966-67 D2 Jasseron 3. 44 34 19 6 9 48 34 +14 Sansonetti (23) - Çeyrek final - -
1967-68 D2 Jasseron Şampiyon 50 34 21 8 5 53 22 +31 ? - Son 64 - -
1968-69 D1 Jasseron/Mekhloufi 6. 34 34 13 8 13 50 66 -16 Serra (16) - Son 64 - -
1969-70 D1 Mekhloufi ve Delfour 17. 24 34 10 4 20 50 74 -24 Kanyan (15) - Son 16 - -
1970-71 D1 Delfour/Nagy/Vincent 17. 32 38 12 8 18 52 83 -31 Kanyan (13) - Son 64 - -
1971-72 D1 Vincent/Cahuzac 9. 42 38 20 2 16 58 57 +1 Félix (14) - Final - -
1972-73 D1 Cahuzac 9. 38 38 15 8 15 59 41 +18 Félix (17) - Son 32 - UEFA Kupa Galipleri Kupası 1. tur.
1973-74 D1 Cahuzac 15. 41 38 14 8 16 44 49 -5 Zimako (9) - Çeyrek final - -
1974-75 D1 Cahuzac 6. 45 38 15 11 12 54 47 +7 Félix (17) - Yarı final - -
1975-76 D1 Cahuzac 8. 45 38 14 13 11 59 53 +6 Zimako (15) - Çeyrek final - -
1976-77 D1 Cahuzac 3. 47 38 20 7 11 82 53 +29 Džajić/Félix (21) - Son 64 - -
1977-78 D1 Cahuzac 5. 44 38 19 6 13 62 44 +18 Rep (18) - Çeyrek final - UEFA Kupası Final.
1978-79 D1 Cahuzac 14. 35 38 13 9 16 53 65 -12 Rep (15) - Son 16 - -
1979-80 D1 Destrumelle 16. 32 38 14 4 20 39 51 -12 Papi/Krimau (7) - Son 64 - -
1980-81 D1 Redin 12. 35 38 13 9 16 50 55 -5 Marcialis (13) - Şampiyon - -
1981-82 D1 Redin 12. 35 38 12 11 15 43 65 -22 Milla (8) - Yarı final - UEFA Kupa Galipleri Kupası Son 16.
1982-83 D1 Redin 17. 32 38 9 14 15 41 52 -11 Milla (14) - Son 32 - -
1983-84 D1 Redin 10. 36 38 14 8 16 36 43 -7 Zimako (8) - Son 32 - -
1984-85 D1 Redin 14. 32 38 11 10 17 39 68 -29 Meyer (13) - Son 16 - -
1985-86 D1 Redin/Moizan 20. 20 38 5 10 23 30 79 -49 Testa (7) - Son 32 - -
1986-87 D2 Gransart 5. 41 34 17 7 10 62 50 +12 N'Gouete (21) - Son 32 - -
1987-88 D2 Gransart 8. 33 34 15 3 16 41 52 -11 Meyer (8) - Son 32 - -
1988-89 D2 Gransart 5. 51 34 14 9 11 46 44 +2 Traoré (12) - 7. tur - -
1989-90 D2 Gransart 6. 39 34 14 11 9 46 38 +8 Morales (20) - Son 64 - -
1990-91 D2 Gransart 6. 35 34 12 11 11 46 35 +11 Rzepka (12) - Son 64 - -
1991-92 D2 Exbrayat 4. 39 34 12 11 11 56 46 +10 Mangione (17) - Yarı final - -
1992-93 D2 Exbrayat 7. 37 34 11 15 8 52 39 +13 Mangione (20) - 7. tur - -
1993-94 D2 Lavagne 3. 53 42 21 11 10 44 29 +15 Castro (8) - Son 32 - -
1994-95 D1 Lavagne/Antonetti 15. 44 38 11 11 16 44 56 -12 Drobnjak (12) - Son 16 Final -
1995-96 D1 Antonetti 15. 44 38 12 8 18 45 55 -10 Drobnjak (20) - Son 64 Son 32 -
1996-97 D1 Antonetti 7. 61 38 17 10 11 54 47 +7 Drobnjak (18) 5.294 Son 32 Son 32 -
1997-98[1] D1 Antonetti 9. 50 34 13 11 10 36 31 +5 Kozniku/Šiljak (5) 5.029 Son 32 Son 32 Intertoto Kupası Şampiyon. UEFA Kupası Son 32.
1998-99[2] D1 Kasperczak/Fournier/Pasqualetti 13. 38 34 10 8 16 37 46 -9 Née (11) 5.229 Son 64 Son 32 Intertoto Kupası Yarı final.
1999-00[3] D1 Antonetti 10. 45 34 11 12 11 43 39 +4 Née (11) 6.915 Son 64 Yarı final -
2000-01[4] D1 Antonetti 8. 45 34 13 6 15 45 41 +4 Née (16) 7.358 Son 16 Son 16 -
2001-02[5] D1 Nouzaret 11. 41 34 12 5 17 38 44 -6 Vairelles (14) 7.210 Final Çeyrek final Intertoto Kupası 2. tur.
2002-03[6] L1 Gili 12. 47 38 12 11 15 40 48 -8 Maurice (10) 7.579 Son 64 Son 32 -
2003-04[7] L1 Gili 17. 39 38 9 12 17 33 49 -16 Maurice (8) 5.896 Son 64 Son 16 -
2004-05[8] L1 Ciccolini/Padovani 19. 41 38 11 8 19 32 48 -16 Hadji (7) 5.213 Son 64 Son 16 -
2005-06[9] L2 Casoni 6. 58 38 16 10 12 47 40 +7 André (12) 4.456 Son 16 1. tur -
2006-07[10] L2 Casoni 9. 53 38 14 11 13 52 49 +3 Meslin (10) 3.300 Son 64 2. tur -
2007-08[11] L2 Casoni 11. 49 38 14 9 15 45 46 -1 Pentecôte (12) 2.685 Son 16 2. tur -
2008-09[12] L2 Casoni 11. 48 38 13 9 16 38 47 -9 André (10) 2.847 8. tur Son 32 -
2009-10[13] L2 Anziani/Hadžibegić 20. 39 38 10 9 19 40 48 -8 André (14) 2.836 7. tur 1. tur -
2010-11[14] N Hantz Şampiyon 91 40 27 10 3 81 24 +57 Suarez (20) 4.532 7. tur Son 16 -
2011-12[15] L2 Hantz Şampiyon 38 21 8 9 61 36 71 +25 Maoulida (17) 9.121 8. tur 1. tur -

Not: İtalik yazılar bu sezonun istatistiğini göstermektedir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ SC Bastia 1997-98 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  2. ^ SC Bastia 1998-99 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  3. ^ SC Bastia 1999-2000 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  4. ^ SC Bastia 2000-01 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  5. ^ SC Bastia 2001-02 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  6. ^ SC Bastia 2002-03 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  7. ^ SC Bastia 2003-04 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  8. ^ SC Bastia 2004-05 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  9. ^ SC Bastia 2005-06 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  10. ^ SC Bastia 2006-07 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  11. ^ SC Bastia 2007-08 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  12. ^ SC Bastia 2008-09 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  13. ^ SC Bastia 2009-10 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  14. ^ SC Bastia 2010-11 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.
  15. ^ SC Bastia 2011-12 season, Footballdatabase.eu, 28 Haziran 2012 tarihinde erişildi.