Sıra tabanlı devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sıra tabanlı devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu, tekli rakipler veya seviyesine eşdeğer birden çok rakiple oynanan sıra temelli kurallar içeren bir oyun türüdür.

Oyunda her hamle, ancak sırası geldiğinde yapılabilir. Bu açıdan satrançın temel kurallarına benzer kuralları vardır. Bu tip oyunlarda karakterlerin kas gücünden çok, mevcut olanakları en iyi şekilde değerlendirip rakibine karşı üstünlük sağlaması esastır. Böylelikle diğer oyun türlerinden farklılaşmayı başarır.

Bir sıra tabanlı devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu, bu kullanıcıların vererek çalışan bir tip döner veya things.They yapmak Ticks de kavgalar olan ve rakibin birbirine saldıran nöbetleşmek bir dönüş sistemi dayanmaktadır anlamına gelebileceği gibi, bazı oyunlar için zaman 'çevirmek için get' bazı istatistikleri veya oyun etkileri dayanmaktadır. Oyunlar Bu tip genellikle metin tabanlı fakat bu Atlantica Online grafik gibi dahil birkaç nadir kullanılır. Ne zaman o da bir dizi numarası verme sürecine dayanmaktadır ile oynamak için döner, döner genelde her zaman artışla ayarlamak veya oyun öğeleri ile verilir. Sıkça sitesi, ekstra olur veya perks nakit alışveriş veya oyun karşılığı bağışta tarafından kullanılarak satın alınabilir için finansman sağlamak.

Bu tür oyunlar ve öncü Archmage ve Utopia gibi oyunların formu geç 90s olarak, daha sonra aynı kavramı izledi ama en web teknolojileri ve özellikleri açısından hem de kullanıcılar arasında etkileşimi için elde edilen hızını korumak için başarısız çıktı. 2005 civarında mafya çok sayıda temalı oyunlar aynı kavramların kullanıldığı farklı bir tutum sunan bu genellikle fantezi tabanlı oyunlar büyük.

Bu MMORPG oyunlar son yıllarda bir nüfus azalma vardı. Diğer yeni oyunlar artmakta gibi görünmektedir Bazı eski oyunlar ve playerbase% 80'i kadar kaybediyor. Bu trendin türden canlandırma Bazı oyunlar nefret ve atlanica de birkaç bin oyuncu günlük geliyordu olan krallık vardır.