Poor Sasha

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Poor Sasha
YönetmenTigran Keosayan
YapımcıIvan Demidov
David Keosayan
Tatiana Voronovich
YazarSergey Beloshnikov
Vladimir Bragin
OyuncularAleksandr Zbruyev
Vera Glagoleva
MüzikArtemy Artemyev
Süre95 Dakika
Ülke Rusya
DilRusça

Poor Sasha ( Rusça : Бедная Саша , romanize :  Bednaya Sasha), Tigran Keosayan'ın yönettiği 1997 Rus macera filmi.[1][2]

Konu[değiştir | kaynağı değiştir]

Para ve statüye rağmen sevgi ve sıcaklıktan yoksun olanlar hakkında dokunaklı bir Yeni Yıl masalı. Moskova'da 1990'ların sonudur. Şanssız bir soyguncu olan Beryozkin, kış tatillerinde şehri geçici olarak terk eder. Kendisiyle birlikte, tanıştığı yankesicilerin elinde sihirli bir şekilde kaybolan tüm alana hediyeler bırakmak için para taşır. Berezkin, neredeyse kendini umursamaz. Yanlışlıkla Noel Baba'ya dönüşerek, dolandırıcı ve serseri Aristarchus'a en iyi çözümü sunar: Bir bankacının fakir olmayan bir evini, kaybolanın iyi bir geri ödemesiyle soymak görevini verir.

Soyguncular tehlikenin ne olduğundan şüphelenmezler. Bir iş kadınının kızı olan on iki yaşındaki Sasha, talihsiz Beryozkin'e ulaşamamanın zor olduğu akıllıca tuzaklar kurar. Ancak polisi aramak ve diğer belalar yerine sıradan bir şantaj beklemektedir. Talihsiz çocuk Sasha, ifşa ile tehdit edilir, hırsız kızıyla hiç ilgilenmeyen ailesinden bir bankasını soymasını talep eder. Kız yeterinde aile sıcaklığına hasrettir ve sadece normal çocuklar gibi yaşamak ister.

Oyuncu kadrosu[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "a". 30 Aralık 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Aralık 2021. 
  2. ^ "ТВ-6 проект". www.kommersant.ru (Rusça). 24 Aralık 1997. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Aralık 2021.