Neon Jungle

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Neon Jungle
TarzlarPop, Pop rock, Teen pop, Dans-pop, Power pop
Müzik şirketiSony Music Entertainment , RCA Records
ÜyelerSheeren Cutkelvin , Asami Zdrenka , Jess Plummer , Amira McCarthy

Neon Jungle, Shereen Cutkelvin, Amira McCarthy, Jess Plummer ve Asami Zdrenka isimli dört İngiliz-Japon'dan oluşan kız grubudur. 10 Şubat 2013 tarihinde kurulmuştur. En bilinen şarkıları Braveheart UK Single Chart 4. sıraya yerleşmiştir. Diğer Welcome To the Jungle şarkısı 7. sıraya, Trouble şarkıları ise 12. sıraya yerleşmiştir. Grubun şarkılarını dinleyen Jessie J, Ekim ayında kızlara destek olacağını söylemiştir. Ayrıca sahne aldıkları Victoria's Secret Fashion Show'da Taylor Swift 'le tanışma fırsatı bulmuştur. Ayrıca gruptan "Yeni Spice Girls " diye bahsedilmeye başlanmıştır.Kısa sürede gösterdikleri başarıyla beraber 4. singleları olan Louder ve 5. singleları Can't stop the love'ı yayınladılar.

Son singlelardan sonra grup 2015 yılında dağılmıştır.

Üyeler[değiştir | kaynağı değiştir]

Shereen Cutkelvin[değiştir | kaynağı değiştir]

Shereen Cutkelvin, 2 Aralık 1996'da, Lanark, İskoçya'da doğmuştur. Grubun en genç üyesidir. Çok utangaç olduğunu ve yürüyüp konuşmaya başladığından beri şarkı söylediğini iddia ediyor. Ayrıca yanlış zamanda doğduğunu, Diana Ross ve The Temptations döneminde yaşamak istediğini söylüyor.Grup üyeleri, Sheeren'in aralarında en geç hazırlandıklarını söylüyorlar.Grup içine en yüksek oktavlı sese sahiptir.

Amira McCarthy[değiştir | kaynağı değiştir]

Amira McCarthy, 2 Şubat 1996'da Londra, İngiltere'de doğmuştur. Oyunculuk ve dans kurslarına gitti fakat okulda bir müzik yarışmasına katılınca artık bu yolda ilerlemek istediğini belirtmiştir.

Jessica Kate "Jess" Plummer[değiştir | kaynağı değiştir]

Tam adı Jessica Kate Plummer'dir. 16 Eylül 1992'de doğmuştur. Grubun en büyüğüdür. Bir dönem oyunculuk yapmış, Wizards vs Alliens dizisinde birkaç bölüm Chloe Martin karakterini canlandırmıştır.

Asami Zdrenka[değiştir | kaynağı değiştir]

Asami Zdrenka, 15 Eylül 1995'te Japonya'da doğmuştur. Yarı Japon, yarı İngiliz'dir. Annesi bir şarkıcıdır. Dedesininse Japonya'da albümleri vardır. Ayrıca İngiliz - İrlandalı erkek grup One Direction'ın çok büyük fanıdır.

Şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

2013 Mayıs ayında kayıtlarına başladıkları ve 30 Ağustos 2013'te çıkmış olan ilk single "Trouble",İngiltere müzik listelerinde 12. numaraya kadar yükseldi. Ve "Trouble"ın başarısı ABD Bilboard müzik listesinde 9. sıradan giriş yapması ile Aralık ayında da devam etti. Ardından 2. parça olan "BraveHeart" 14 Şubat 2014 yılında çıktı ve 4. sıraya kadar yükselip, büyük bir başarı gösterdi.

17 Mart 2014'te yayınlanan "Welcome To The Jungle" 2.000.000 izleyiciyi geçti. Ardından 5 Haziran 2014'te "Louder" klibi yayınlanmıştır.

Diskografi[değiştir | kaynağı değiştir]

Single'lar[değiştir | kaynağı değiştir]

Yılı Albüm Adı
2013 Welcome to the Jungle "Braveheart"
"Trouble"
2014 Welcome to the Jungle "Welcome to the Jungle"
"Louder"
"Can't Stop the Love(ft.Snob Scrilla)"
"Sleepless in London"
"Fool Me"