Minority Report (dizi)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Minority Report
Frankenstein
Tür
Uyarlama"Azınlık Raporu" Philip K. Dick
GeliştirenMax Borenstein
Başrol
ÜlkeABD
Diliİngilizce
Yapım
Yönetici yapımcı
Yapım şirketi
Dağıtımcı firma20th Television
Yayın bilgileri
KanalFox
Kronoloji
İlişkili programlarAzınlık Raporu filminden uyarlama
Dış bağlantılar

Minority Report yakında FOX kanalında yayınlanacak olan bir Amerikan bilimkurgu, suç ve drama konulu tv dizisidir. Dizi 1956 tarihli Azınlık Raporu adlı kısa hikâyenin devamı niteliğinde bir uyarlamadır. İlk bölümünün 21 Eylül 2015 tarihinde yayınlanacağı ilan edilmiştir.[1]

Özet[değiştir | kaynağı değiştir]

2065 yılında Washington'da (2002 yapımı filmdeki olaylardan 10 yıl sonrasında), bir Precog olan Dash (Stark Sands) ile başlıyor. Suç-öncesi bölümü 2050 yılında dağıtılmış ve polis suçları önlemek in yeni yollar bulmak zorunda bırakılmıştır. Suç-öncesi bölümü dağıtılmadan önce, Dash ikizi Arthur (Nick Zano) ve üvey kardeşi Agatha (Laura Regan) programın parçasıydı. Şimdi ise Dash kayıp ikizini ararken hem yeteneklerini Detective Lara Vega'nın suçu önlemesine yardım için kullanmakta (Meagan Good) hem de bu yeteneklerini precogları kontrol etmek isteyen insanların fark etmesini önlemek zorunda.

Oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "FALL PREMIERE DATES FOR THE 2015-2016 SEASON" (Basın açıklaması). Fox. 24 Haziran 2015. 24 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Haziran 2015. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]