Melina Pitra

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Melina Pitra
Doğum13 Aralık 1985 (38 yaşında)
Hurlingham, Buenos Aires, Arjantin
UyrukArjantinli
Boyu170 cm
Saç rengiSarışın
Göz rengiBal rengi

Melina Pitra (d. 13 Aralık 1985), Arjantinli model ve televizyon sunucusudur.

1985 yılında Arjantin'in Buenos Aires eyaletinde dünyaya gelen Melina Pitra, modellik kariyerine 20 yaşında başladı. 2005 yazında yapımcı Adrián Suar'la aralarında bir ilişki olduğu iddiası ortaya atıldı. İddia yalanlanmasına karşın, Melina Pitra bu haberle tanındı.

Arjantin'in Revista Hombre, Claro, Paparazzi, Gente ve Caras gibi önde gelen dergilerinde boy gösteren Pitra, 2007'ye dek Planeta Moda (Türkçe: Moda Gezegeni) adlı televizyon programını sundu. 2007 yılında modellik ve kariyerine ara vererek Gran Hermano Famosos (Türkçe: Büyük Birader Ünlüler) yarışmasına katıldı; ancak kısa süre sonra izleyici oylarıyla elendi.

2008 yılında, aynı yarışmanın bir sonraki sezonunun birincisi olan Esteban Morais ile aşk ilişkisi kurdu. Medya önünde süren ve biten bu ilişkinin sonrasında aynı yıl Patinando por un Sueño (Türkçe: Buzda Dans) programına katıldı.

23 Aralık 2009 günü resmî nikâhla Arjantinli kaleci Fabián Assmann'la evlendi. Dinî nikâhları da 4 gün sonra 27 Aralık'ta düzenlenen düğünün ardından kıyıldı.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]