Matthew Cecchi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Matthew Louis Cecchi (doğum 12 Ağustos 1989 - ölüm 14 Kasım 1998) 9 yaşındayken ailesiyle Oceanside, Kaliforniya, ABD'deki kampta öldürülmüş erkek çocuğu.

Matthew ailesi ile birlikte Oceanside Harbor'a kampa gelmişti. Matthew tuvalete gitmek isteyince teyzesi de onunla beraber geldi. Tuvalet, Cecchi ailesinin çadırından birkaç adım uzaktaydı. Matthew tuvaletten uzun bir süre çıkmadı. Dava dokümanlarına göre Matthew'un arkasından bir delikanlı tuvalete girdi. Matthew'un teyzesi, delikanlıyı birkaç dakika sonra gördü. Matthew hala içerdeydi. Teyzesi çok korktu ve tuvalete girdi. Ve Matthew'ü bir havuzda kanlar içerisinde yatarken gördü. Küçük çocuğun boğazı kesilmişti. Teyzesi çığlık attı ve birkaç kişi tuvalete girdi. Onlar da Matthew'a suni teneffüs yapmaya çalıştılar ama boşa çabaladılar. Matthew çoktan ölmüştü.

Delikanlı, 20 yaşındaki Brandon Wilson'dı. Wilson, dedektiflere Allah'ın Matthew'u kendisinin öldürmesi gerektiğini söylediğini söyledi. Ocak 1999'da bir delilik için yargılanmaması için yalvardı. Suçlu bulundu ve idam cezasına çarptırıldı. Wilson şu an San Quentin Hapisanesinde yatmakta. İdam gününü beklemekte.