Matt Hatter Hikayeleri bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste Matt Hatter Hikayeleri çizgi dizisinin bölüm listesidir. Bu listedeki yayın tarihleri Cartoon Network yayın dönemindeki yeni bölüm tarihleridir.

1. Sezon: (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon No. Bölüm No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1 1 Knights of the Multiverse Çoklu Evrenin Şövalyeleri 4 Mayıs 2015
2 2 Sting of Scorpiotron Scorpiotron Sokması 5 Mayıs 2015
3 3 Skull of the Black Raven Siyah Raven Kafatası 6 Mayıs 2015
4 4 The Rise of the Mummy Mumyanın Yükselişi 7 Mayıs 2015
5 5 The Sand Warrior Kum Savaşçı 8 Mayıs 2015
6 6 Doc Fossil Doktor Fosil 11 Mayıs 2015
7 7 Little Box of Horrors Küçük Korku Kutusu 12 Mayıs 2015
8 8 The Maze of the Minotaur Minotaur Labirenti 13 Mayıs 2015
9 9 The Lost Skeleton Key Kayıp İskelet Anahtarı 14 Mayıs 2015
10 10 Twisted Genie Bükülmüş Cin 15 Mayıs 2015
11 11 Fire Phoenix Rising Yükselen Ateş Ankası 18 Mayıs 2015
12 12 Medusa and the Stone Army Medusa ve Taş Ordusu 19 Mayıs 2015
13 13 Chamber of Doom Kader Odası 20 Mayıs 2015

2. Sezon: (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon No. Bölüm No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
14 1 Werewolf King Kurtadam Kral 21 Mayıs 2015
15 2 The Curse of the Crystal Kingdom Kristal Krallık Laneti 22 Mayıs 2015
16 3 Captain Lightning Kaptan Yıldırım 25 Mayıs 2015
17 4 The Dark Sorcerer Karanlık Bükücü 26 Mayıs 2015
18 5 Raider of the Lost Tomb Akıncının Kayıp Mezarı 27 Mayıs 2015
19 6 Flight of the Witch Cadı Uçuşu 28 Mayıs 2015
20 7 Trick or Treat Hile veya Tedavi Etmek 29 Mayıs 2015
21 8 Double Trouble Çifte Bela 1 Haziran 2015
22 9 Solar Eclipse Güneş tutulması 2 Haziran 2015
23 10 Heart of a Vampire Kalp Vampiri 3 Haziran 2015
24 11 Monster from the Dark Lagoon Karanlık Gölcük Canavarı 4 Haziran 2015
25 12 Night of the Living Dread Yaşayan Gece Dehşeti 5 Haziran 2015
26 13 Return of the Shape Shifter Dönüşen Şekil 8 Haziran 2015

3. Sezon (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon No. Bölüm No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
27 1 Cell Blaster Reboot Hücre Blaster Reboot 14 Eylül 2015
28 2 Villain Vault Escape Cani Tonoz'dan Kaçış 15 Eylül 2015
29 3 Jurassic City Dinazorlar Şehri 16 Eylül 2015
30 4 The Evil Alliance Kötülük İttifakı 17 Eylül 2015
31 5 Flight of the Golden Arrow Uçan Altın Ok 18 Eylül 2015
32 6 Return to the Future Geleceğe Dönüş 21 Eylül 2015
33 7 The Doom Stone Doom Taşı 22 Eylül 2015
34 8 The Warriors Code Savaşçılar Kodu 23 Eylül 2015
35 9 Forests of Fears Korkular Ormanı 28 Eylül 2015
36 10 Lightning Strikes Twice Yıldırım İki Kez Vurur 29 Eylül 2015
37 11 Shrinking Gas Küçülen Gaz 30 Eylül 2015
38 12 The Tigers Eye Kaplanlar Gözü 1 Ekim 2015
39 13 The Key of Realms Alemlerin Anahtarı 2 Ekim 2015

4. Sezon (2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon No. Bölüm No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
40 1 On Wings of Doom 1 Ağustos 2016
41 2 Cave of Keepers Muhafızlar Mağarası 2 Ağustos 2016
42 3 Many Happy Returns 3 Ağustos 2016
43 4 The Root of All Evil 4 Ağustos 2016
44 5 Super Villain Showdown 5 Ağustos 2016
45 6 The Chimes of Chaos 8 Ağustos 2016
46 7 No Strings Attached 9 Ağustos 2016
47 8 Desert of Ice 10 Ağustos 2016
48 9 Ghost in the Chronicles 11 Ağustos 2016
49 10 Hunt of the Amber Dragon 12 Ağustos 2016
50 11 Return of the Witch 15 Ağustos 2016
51 12 All Seeing Eye 16 Ağustos 2016
52 13 The Chaos Coin 17 Ağustos 2016