Más que hermanos

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Mas Que Hermanos sayfasından yönlendirildi)
Beyond Brotherhood
Mas Que Hermanos
Film afişi
YönetmenArianne Benedetti
Yapımcı
SenaristArianne Benedetti
Oyuncular
MüzikAlejandro Kauderer
Görüntü yönetmeni
Sanat yönetmeniRocio Moure
KurguCésar Custodio
Yapım şirketiCaleidoscopio Cine
Stüdyo
CinsiSinema filmi
TürüDram
RenkRenkli
Yapım yılı2017
Çıkış tarih(ler)i18 Ağustos 2017 (2017-08-18) (Panama)
9 Kasım 2017 (2017-11-09) (Arjantin)
Süre90 dakika
ÜlkePanama, ABD, Arjantin
Dilİspanyolca ve İngilizce
Bütçe1.600.000 ABD doları
Diğer adlarıİspanyolcaMas Que Hermanos
TürkçeKardeşlikten Öte
Resmî sitesi

Beyond Brotherhood (İspanyolcaMás que hermanos), 2017 çıkışlı dram türündeki, Panama adına Akademi Ödülü adayı olmuş Panama-ABD-Arjantin ortak yapımı sinema filmidir. Filmin yönetmen ve senaristi Arianne Benedetti'dir.[1] Filmin başrollerini Drew Fuller, Valerie Domínguez, Robin Duran ve Maria Conchita Alonso paylaşmıştır.

17 Eylül 2017 tarihinde Panama adına 90. Akademi Ödülleri'nde Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü aday adayı olarak seçildi. Panama Film Akademisi üyelerinin oylarıyla İspanyolca orijinal adı "Más que Hermanos" olan film seçildi. Akademi 9 aday filmin kayıtlarını izledikten sonra aday adayı filme karar vermiştir. Karar filmin yabancı oyuncuları dahil tüm ekip içinde sevinçle karşılandı. Adaylığı belirlendikten sonra vizyona giren filmin gala günü olarak 28 Eylül 2017 tarihi seçildi.[1]

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Erkek ve kız kardeşler olan Joshua ve Mia, aileleri bir ev içi kazada öldüğünden yetim kalmışlardır. Annesi ölmeden önce, Joshua'dan her zaman Mia ile ilgileneceği sözü vermesini ister, ancak iki kardeş ayrı yetimhanelere gönderilir. İki kardeş yetimhanelerinden kaçarlar ve sokaklarda birlikte büyümeye başlarlar. Yetişkin olduklarında, anne ve babalarının sigorta şirketinin kazadan sonra onlarla bağlantı kuramadıklarını fark ederler. Sigortadan aldıkları para onlara bir restoran açmalarını sağlar. Mia ayrıca psikoloji eğitimi için burs kazanır ve fakültedeki Profesör Chris Vianni'ye aşık olur. Bu durum, onunla Joshua arasında gerginlik yaratır. Farklılıklarına rağmen, bardaki bir adamın dövdüğü zaman onu korumak için bir adım atar ve bu, trajik bir dizi olayı harekete geçirir.

Oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b Stoute, Valerie (20 Eylül 2017). "Panamá saborea el Óscar" (İspanyolca). Panama America. 22 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Kasım 2017. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]