İçeriğe atla

Marcos Antunes Trigueiro

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Endüstriyel Manyak ve Contagem Manyağı olarak bilinen Marcos Antunes Trigueiro (29 Mayıs 1978'de Minas Gerais, Brasília de Minas'ta doğdu), Contagem ve Belo Horizonte'de çalışan kadınların seri katili olmakla suçlanan eski bir Brezilyalı sürücüdür. Trigueiro, Contagem'deki sanayi bölgesi yakınlarındaki Lindeia semtinde Minas Gerais Sivil Polisi tarafından gözaltına alındığı 17 Nisan 2009 ile 26 Şubat 2010 tarihleri arasında beş kadına tecavüz etti ve öldürdü. Polis memurları, kurbanların cep telefonlarını takip ettiğini ve Trigueiro'nun tutuklanmasının ardından cinayetleri itiraf ettiğini keşfetti. Davanın sorumlularından biri olan Delege Edson Moreira, 26 Şubat'ta en az üç kadının manyaktan kaçabildiğini duyurdu.

2 Şubat 2010'da polis, tüm cinayetlerde ortak bir davranış kalıbı olduğunu ve bir uzmanın aynı failden olan üç 2009 kurbanında meni bulduğunu açıklamıştı.

Dava, 1999 ve 2001 yılları arasında Belo Horizonte'de, UFMG Maniac veya Maniac da Pampulha olarak adlandırılan ve hiçbir zaman yakalanmayan Greater Belo Horizonte'de on iki kadının tecavüze uğramış ve öldürülmüş halde bulunduğu benzer bir cinayet çılgınlığını hatırlatıyor .

Biyografi[değiştir | kaynağı değiştir]

Marcos Antunes Trigueiro, Brasília de Minas, Minas Gerais'te doğdu, ancak hayatının bir bölümünü São Paulo ve Rio de Janeiro'da geçirdi, ancak her zaman Minas Gerais'e döndü. Trigueiro en az iki kez evli ve beş çocuk babasıdır.

Kurbanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 27 yaşındaki tüccar Ana Carolina Menezes Assunção, 17 Nisan 2009'da Kuzeybatı bölgesi João Pinheiro mahallesinde arabasının içinde boğulmuş olarak bulundu. Henüz on dört aylık bir bebek olan oğlu araçtaydı ve annesinin vücudunda sağ salim uyurken bulundu. Carolina bir tenis ayakkabısının bağıyla boğulmuş.
  • 49 yaşındaki Maria Helena Lopes Aguilar, 17 Eylül 2009'da Cojunto California, Kuzeybatı bölgesi Rua das Trombetas'ta arabasında boğulmuş halde bulundu. Helena, arabanın arkasında bankada emniyet kemeriyle boğulmuş halde bulundu.
  • 35 yaşındaki muhasebeci Edna Cordeiro de Oliveira Freitas, 12 Kasım 2009'da Nova Lima'daki Jardim Canadá mahallesini BR-040'a bağlayan toprak bir yolda ölü bulundu. Contagem cep telefonu hariç tüm eşyalarıyla birlikte. Cordeira, taktığı kolyeyle boğulmuştu.
  • 27 yaşındaki hukuk öğrencisi Adina Feitor Porto, üniversiteye gitmek için Santa Margarida semtindeki evinden ayrıldıktan sonra 7 Ocak 2010'da ortadan kayboldu. Arabası ertesi gün Barreiro de Baixo'da bulundu.
  • 27 yaşındaki tüccar Natália Cristina de Almeida Paiva, 7 Ekim 2010'da Lindeia semtinde kayboldu. Cesedi 22 gün sonra Ribeirão das Neves bölgesindeki bir ormanda bulundu, ancak bir yoksul olarak gömüldü. Sadece dört ay sonra, aile Natália'nın kıyafetlerini tanıdı, cesedi mezardan çıkarıldı ve kurbanın kimliği belirlendi.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

«Latrocínio em Contagem pode aumentar ficha suçlu de Marcos Antunes Trigueiro». Globominas.globo.com. 2010'da 1 kez. 2010'da da.

Parreiras, Mateus (2 de ateşeiro, 2010). «Policia já tem pistas ciddi veya manyak cinsel que ataca mulheres na Grande BH». Hojeemdia.com.br. 2010'da yayınlanan konsültasyon. 2010'da yayınlanan kopyalar.

«Contribuição União Brasileira de Mulheres - UBM/MG» (PDF). Comissão Parlamentar Mista de Inquérito para Investigar Situações de Violência Contra a Mulher no Brasil. Senado.gov.br. 26 Nisan 2012. 20 Mayıs 2013.[1]

  1. ^ "Marcos Antunes Trigueiro". 18 Şubat 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi.