Manhattan Night

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Manhattan Night
Filmin afişi
YönetmenBrian DeCubellis
YapımcıAdrien Brody
Brian DeCubellis
Steven Klinsky
SenaristBrian DeCubellis
UyarlamaManhattan Nocturne
Colin Harrison
OyuncularAdrien Brody
Yvonne Strahovski
Jennifer Beals
Campbell Scott
Linda Lavin
Steven Berkoff
MüzikJoel Douek
Görüntü yönetmeniDavid Tumblety
KurguAndy Keir
StüdyoDeCubellis Films
Untravelled Worlds
Fable House
Nocturne Pictures
Big Indie Pictures
DağıtıcıLionsgate Premiere
Çıkış tarih(ler)i20 Mayıs 2016 (2016-05-20)
Süre113 dakika[1]
ÜlkeABD
Dilİngilizce

Manhattan Night, Brian DeCubellis'in yazıp yönettiği 2016 yapımı suç filmi. Filmin başrollerini Adrien Brody ve Yvonne Strahovski paylaşıyor. Film Lionsgate Premiere tarafından 20 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girdi. Filmin senaryosu Colin Harrison'ın 1996 yılında yayınlanan Manhattan Nocturne isimli romanından uyarlanmıştır.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Porter Wren (Adrien Brody) New York'un çok satan bir gazetesinde mahkeme ve cinayet yazılarını kaleme aldığı bir köşe yazarı ve gazetecidir. 2 çocuğu olan bir aile babasıdır. Bir davette tanıştığı Caroline Crowley (Yvonne Strahovski) ile tanıştıktan tüm hayatı değişir. Ünlü bir yönetmen olan kocası Simon'ı kısa süre önce polis tarafından çözülemeyen bir cinayete kurban veren Caroline, Porter'ı baştan çıkararak onu bu davaya dahil ederek çözmesini ister. Bunun sonrasında kirli ilişkilerle örülü karmaşık olaylar zinciri Porter'ın hayatını altüst eder.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ John DeFore (20 Mayıs 2016). "'Manhattan Night': Film Review". Hollywood Reporter. 22 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mayıs 2016.