Kylie Minogue konser turneleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Minogue, 2011'de Aphrodite: Les Folies Tour kapsamında Paris, Fransa'da sahnede.

Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue'un konser turneleri aşağıda listelenmektedir.

Konser turneleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Başlık Tarih Konser sayısı
1989 Disco in Dream/The Hitman Roadshow 2 Ekim 1989 – 9 Ekim 1989 (Asya)
15 Ekim 1989 – 27 Ekim 1989 (Avrupa)
14
Disco in Dream Tour, Minogue'un ilk konser turnesidir. Kylie (1988) ve Enjoy Yourself (1989) albümlerinin tanıtımı amaçlanmıştır.
1990 Enjoy Yourself Tour 3 Şubat 1990 – 9 Şubat 1990 (Avustralya)
17 Nisan 1990 – 18 Mayıs 1990 (Avrupa)
24 Mayıs 1990 (Hong Kong)
26 Mayıs 1990 (Tayland)
22
1991 Rhythm of Love Tour 10 Şubat 1991 – 23 Şubat 1991 (Avustralya)
4 Mart 1991 – 10 Mart 1991 (Japonya)
13
1991 Let's Get to It Tour 25 Ekim 1991 – 6 Kasım 1991 (Birleşik Krallık)
8 Kasım 1991 (İrlanda)
13
1998 Intimate and Live 2 Haziran 1998 – 4 Temmuz 1998 (Avustralya)
29 Temmuz 1998 – 31 Temmuz 1998 (İngiltere)
21
2001 On a Night Like This 3 Mart 2001 – 28 Mart 2001 (Avrupa)
14 Nisan 2001 – 30 Mayıs 2001 (Avustralya)
43
2002 KylieFever2002 26 Nisan 2002 – 18 Haziran 2002 (Avrupa)
2 Ağustos 2002 – 16 Ağustos 2002 (Avustralya)
50
2005 Showgirl: The Greatest Hits Tour 19 Mart 2005 – 7 Mayıs 2005 (Avrupa) 37
Avustralya'da verilmesi planlanan konserler, Minogue'a Mayıs 2005'te meme kanseri teşhisi konması nedeniyle iptal edildi.[1]
2006 Showgirl: The Homecoming Tour 11 Kasım 2006 – 17 Aralık 2006 (Avustralya)
31 Aralık 2006 – 23 Ocak 2007 (Birleşik Krallık)
33
2008-09 KylieX2008 6 Mayıs 2008 – 4 Ağustos 2008 / 2 Mayıs 2009 – 6 Ağustos 2009 (Avrupa)
1 Kasım 2008 – 15 Kasım 2008 (Amerika)
21 Kasım 2008 – 4 Aralık 2008 (Asya)
8 Aralık 2008 – 22 Aralık 2008 (Okyanusya)
15 Mayıs 2009 (Afrika)
80
2009 For You, for Me 30 Eylül 2009 – 13 Ekim 2009 (ABD)
9 Ekim 2009 (Kanada)
9
Minogue'un ABD ve Kanada'da konserler verdiği ilk turnesidir.
2011 Aphrodite: Les Folies Tour 19 Şubat 2011 – 11 Nisan 2011 (Avrupa)
23 Nisan 2011 – 25 Nisan 2011 / 25 Haziran 2011 – 5 Temmuz 2011 (Asya)
28 Nisan 2011 – 22 Mayıs 2011 (Kuzey Amerika)
3 Haziran 2011 – 22 Haziran 2011 (Avustralya)
8 Temmuz 2011 – 14 Temmuz 2011 (Güney Afrika)
77
2012 Anti Tour 18 Mart 2012 – 20 Mart 2012 (Avustralya)
1 Nisan 2012 – 3 Nisan 2012 (Birleşik Krallık)
7
2014 Kiss Me Once Tour 24 Eylül 2014 - 17 Kasım 2014 (Avrupa)
14 Mart 2015 – 21 Mart 2015 (Avustralya)
29

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Kylie Minogue Has Breast Cancer". CBS News. 17 Mayıs 2005. 21 Eylül 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mart 2008.