Kullanıcı mesaj:Subutay1000

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandalizme uğramışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz.

Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz. Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler.
--Krystal ? 06:39, 15 Mayıs 2016 (UTC)
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Turgut46 14.28, 5 Ekim 2018 (UTC)[yanıtla]

Selehaddin eyyubi maddesi[kaynağı değiştir]

Selehaddin eyyubi için ing wiki direk kürt derken burada neden benim eklediğim kaynaklarıyla olan yazıyı kabul etmiyorsun.. ayrıca selehaddinin soyu başlığı çok banel gözüküyor adam direk arap olmuş , burası bir ansiklopedimi yoksa türkçülük otağı filanmı Bu imzasız yazı Subutay1000 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Öncelikle sildiğiniz bilgi eklediğiniz bilgiden fazla. Ekleme değil, kaynaklı bilgiler de dâhil olmak üzere, çıkarma yapıyorsunuz. İkincisi, eklenen bilgiler tarafsız değil. İyi niyet göremedim. --Turgut46 21.40, 5 Ekim 2018 (UTC)[yanıtla]