Kullanıcı mesaj:Kodvizit

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Chansey. Bir maddeden (Ali Sunal  adlı) değişiklik özeti olmaksızın içerik sildiğini gördüm. Değişiklik özeti yazmak gelecekte kullanıcıların değişikliği anlamasına yardımcı olacaktır. Eğer yanlışlıkla yaptıysan sorun değil, hatayı geri aldım. Deneme yapmak istiyorsan Deneme tahtasını kullanabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --chansey Mesaj 21:47, 9 Mart 2017 (UTC)

Geri Alma Hatası[kaynağı değiştir]

Merhaba, Bitlis maddesini geri almanızda bir hata oldu galiba, tekrar kontrol etmenizi isterim --❣Paseyn ileti 19:15, 22 Mart 2017 (UTC)

Cevap Cevap Kusura bakmayın neden böyle oldu anlayamadım geç tıkladım sanırım. Kodvizit (mesaj) 19:18, 22 Mart 2017 (UTC)

Cevap Cevap Sorun değil, geç tıklayınca bende daha önce uyarı vermişti 'zaten geri alınmıştır' diye, belki sizde uyarı vermedi, belki de uyarıyı göremediniz, iyi günler --❣Paseyn ileti 19:23, 22 Mart 2017 (UTC)

31 Mart Vakası[kaynağı değiştir]

Değişikliği geri almışsınız, fakat söz konusu cümle tarihsel olarak hatalıdır herşeyden önce. Yazarın verdiği kaynak, yine bu konudaki bir yorum olup, bu yorum Volkan gazetesini referans (olumlu anlamda) aldığını söyleyen bir kaynaktır. Zaten 31 Mart gerici kalkışmasının gerici olmadığını, aslında bir sebep de olmadığını, eğer bir seebep vbarsa, bunun İttihatçılardan kaynaklandığını söyleyen, bu bakımdan dönemin gerici çevreleriyle ve doğal olarak da sarayla aynı tezleri savunan bir kaynaktır. BUrada tarihin zaten tarafsız olamayacağına hiç girmeyeceğim, yalnızca, hadisenin karakterinin değiştirilme çabasını, "farklı görüş" olarak değerlendiremeyeceğimizi söylemek isterim. Eğer yazar "Ancak kimi araştırmacılar olayı bir irtica ayaklanmasından ziyade amacına ulaşamayan bir askeri darbe girişimi olarak değerlendirilir." (cümle düşüklüğü orijinaldeki gibidir) yerine " Olaylarda İttihat ve Terakki Cemiyetinin sorumluluğunun ağır bastığını düşünen çevreler, gerici bir ayaklanma yerine askeri bir girişim yorumunu yeğlemektedirler." gibi bir değerlendirme yazılsaydı, verilen kaynak da bu bakımdan nesnel olabilecekti. Saygılar--Obligatorius (mesaj) 21:52, 26 Mart 2017 (UTC)

Merhaba, sitemden alıntılanan Trustrank maddesine kaynakça olarak kendi linkimi ekledim. Kaynaklardaki ilk link benim sitemdeki içeriği aynen aldığı halde onun linki neden hala duruyor?Bu imzasız yazı 188.3.50.215 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Cevap Cevap Merhaba, bir başlığı açıklamasız silip reklam amaçlı referans eklediğiniz için değişiklikleriniz geri alındı. kodvizit👻 19:05, 8 Nisan 2017 (UTC)