Kullanıcı mesaj:Ustathcr25

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: ToprakM tarafından 6 ay önce Ekim 2023 başlığına


Madde ile doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan dış bağlantılar reklam olarak algılanabilir. Lütfen Vikipedi maddelerine ticarî amaca yönelik bağlantılar eklemeyin. Vikipedi ayrıca, sahibi veya üyesi olduğunuz blog, forum veya hayran sitelerini tanıtabileceğiniz bir platform da değildir.

Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Detaylı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Israrla bu tür dış bağlantılar eklemeniz halinde bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Zafer (mesaj - e-posta) 14.18, 30 Eylül 2023 (UTC)Yanıtla


Dur simgesi Bu, size yapılacak tek uyarıdır! Bir kez daha vandalizme kalkışırsanız, Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir. --Zafer (mesaj - e-posta) 15.41, 30 Eylül 2023 (UTC)Yanıtla

Ekim 2023[kaynağı değiştir]

Saatli dur ikonu
Vandalizm yaptığınız için değişiklik yapmanız 2 hafta süreyle engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  ‒ToprakM  09.15, 21 Ekim 2023 (UTC)Yanıtla