Kullanıcı mesaj:Foscheptik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Saykabot sayfasından yönlendirildi)
Son yorum: Anerka tarafından 9 gün önce Nisan 2024 başlığına

Nisan 2024[kaynağı değiştir]

Hesabınızın Vikipedi'de değişiklik yapması engellenmiştir, zira kullanıcı adınız genellikle onaylı bot hesaplarını belirtmek için kullanılan "-bot" sonekini içerir.
Kullanıcı adı politikamıza uyan yeni bir hesap adı seçmeniz ve kendi hesabınızı oluşturmanız önerilir. Alternatif olarak mevcut hesabınızın ve katkılarınızın yeniden adlandırılmasını isterseniz, aşağıdaki şekilde kullanıcı adınızın değişmesini talep edebilirsiniz:
  1. Lütfen yalnızca halihazırda kullanılmayan bir adı talep edebileceğinizi unutmayın. Bu nedenle, bir isim değişikliği talep etmeden önce ismin alınıp alınmadığını görmek için lütfen buradaki listeyi kontrol edin.
  2. Küresel kullanıcı hesabı yeniden adlandırma isteği sayfasından mevcut kullanıcı adınız değiştirilmesi için uygun yeni bir kullanıcı adıyla başvurun.
  3. İsteğiniz kabul edilirse, yeniden adlandırıldığınızda engelinizin kaldırılması için sizi engelleyen hizmetliyle iletişime geçin.
İtirazlar: Eğer engel itiraz rehberini okumanıza rağmen yanlışlıkla engellendiğinize inanıyorsanız kullanıcı mesaj sayfanıza {{Engel kaldır|Gerekçeniz buraya}} ekleyerek engele itiraz edebilirsiniz. --anerka'ya söyleyin 17.27, 21 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla
@Anerka, Kullanıcı adı, kullanıcının talebine binaen değiştirilmiştir. Bilgilerinize sunulur. Kadı Mesaj 18.16, 25 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla
@Kadı engel kaldırıldı, bildirim için teşekkürler. --anerka'ya söyleyin 04.51, 26 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla