Kullanıcı mesaj:Orkuneser

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen özgeçmişinizi Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu hareket kibirlilik olarak görülür ve hızla silinir. Vikipedi ücretsiz bir web alanı sağlayıcısı değildir. Bununla birlikte, ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilirsiniz. Lütfen bundan sonra Vikipedi'ye yapıcı bir şekilde katkıda bulunun. Teşekkürler, Vikipedi'ye tekrar hoşgeldiniz.
Utku TanrıvereMesaj 00:58, 3 Aralık 2011 (UTC)


Merhaba Utku Bey vikipedia'ya ilk kez birşeyler girmeye çalışıyorum kendi bilgilerimi girmemem konusunda bi bilgim yoktu o yüzden bilgilerim silinecekler listesine alındı. Yanlızca filmografimin görünmesini istiyorum gönderilen mesaja dikkat ederek tekrar yükledim. Eğer hala hatalıysa nasıl düzeltmem gerektiği konusunda bilgi verebilirmisiniz? Bu imzasız yazı Orkuneser (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhabalar. Kişiler için kayda değerlik kriterleri fikir verecektir. Diğer yandan; mesajlarımızı sayfanın en altına ekliyor ve sonuna ~~~~ yazarak imzalıyoruz. (Ansiklopedi maddelerinde değil) İlginiz için teşekkürler, iyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 01:28, 3 Aralık 2011 (UTC)
  • Teşekkür ederim zannedersem şu durumda ben bu girişi yapamıyorun değilmi düzeltmek için uğraşmaktansa başka bilgilermi girmeliyim yoksa girme ihtimali varmı? tekrar teşekkür ederim Orkuneser 01:35, 3 Aralık 2011 (UTC)orkuneser