Kullanıcı mesaj:Madrox/Eylül 2012

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin!

Vandalizm olarak nitelendirdiğimiz bu tür kötü davranışlara Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız ve değişiklikleriniz yapıcı olacaksa Vikipedi'ye hoş geldiniz ve katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz; fakat zarar vermeye devam ederseniz yaptığınız bütün değişiklikler geriye alınması ve sizin de engellenmeniz söz konusu olabilir. Lütfen Vikipedi'nin Engelleme politikası ve Vandalizm sayfalarını inceleyin. Eğer nasıl değişiklik yapıldığını anlamaya çalışıyorsanız, denemelerinizi bu sayfada yapabilirsiniz.

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Yine de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Bu yüzden makul bir Vikipedist olmanızı öneriyor ve mümkünse gelecekte karışıklığa yol açmamak için bir kullanıcı hesabı edinmenizi rica ediyoruz. İyi çalışmalar. Garbino (mesaj) 19:42, 13 Eylül 2012 (UTC)

Kullanıcı Sayfası[kaynağı değiştir]

uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikaları'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız, kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları ve Vikipedi:Babil yoluyla da bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise, yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Teşekkürler. Garbino Merhaba 19:33, 30 Eylül 2012 (UTC)

  • Kullanıcı sayfanızı, yukarıda yer alan daha önce attığım mesajda ki şablona uygun şekilde düzenlemeniz adına son kez ricada bulunuyorum. 24 saat içerisinde değişiklik uygun şekilde gerçekleşmezse, tarafımdan Şikayet edileceksiniz ve içerik bir Hizmetli tarafından boşaltılacaktır. İyi çalışmalar... --Garbino Merhaba 13:59, 2 Ekim 2012 (UTC)

  • Yaptığım uyarıları umursamamanız sebebiyle tarafımdan, Şikayet(Tıklayınız) edildiniz. İlgili bölümde "Savunma" başlığında kendinizi savunabilirsiniz.. --Garbino Merhaba 15:51, 3 Ekim 2012 (UTC)

---

  • Merhabalar, yanlış anlaşılan politika içeriği gerekçesiyle sizi şikayet etmiş bulundum. Üzüntülerimi bildirir, iyi çalışmalar dilerim... --Garbino Merhaba 19:55, 3 Ekim 2012 (UTC)