Kullanıcı mesaj:Omariioo

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sakarya Üniversitesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Omariioo, lütfen internette herhangi bir sitede bulduğunuz içerikleri kopyala-yapıştır yaparak Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu telif hakkı ihlaline yol açabilir. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 21:24, 10 Nisan 2016 (UTC)

Tekrar merhaba, Sakarya Üniversitesi web sitesinden doğrudan içerik aktarmışsınız. İlgili site ürettiği içeriği telif hakkı ile korumaktadır. Ayrıca bir web sitesinden daha doğrudan içerik almışsınız. Sorduğunuz soruya kendime adıma cevap vermem gerekirse, evet, ben her değişikliğimi kendim yapıyorum, başka sitelerden içerik almak bir yana bunu ilgili sitelerden habersiz yapmak da bir nevi hırsızlıktır. Kaynak belirtmek malesef telif sorununu çözmüyor. Kendi cümlelerinizle, özgün içerikler eklemenizi dilerim. Eklediğiniz resimde de telif hakkı ihlali mevcuttur. Daha sakin bir şekilde ileteşime geçebilirseniz telif ve(ya) Vikipedi ile ilgili diğer tüm konularda yardımcı olabilirim. Mesajımı epostanıza cevaben yazdım. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 21:43, 10 Nisan 2016 (UTC)
Bu üslup ile devam ettiğiniz sürece size gönderebileceğim son mesajdır bu. Bahsettiğiniz herşeyden haberim var. Sizin yaptığınız atıf değil, intihaldir. İkisinin arasındaki farka bakabilirsiniz. Vikipedi sayfalarında değişiklik yaparken sayfayı kaydetmeden önce hemen yukarısında çıkan bilgileri okumanızı öneririm. Bu size karşı keyfi bir uygulama değildir, bahsettiğiniz gibi de çocuk kandırmıyorum. İnternette bulduğunuz resimleri bir araya getirmek, herhangi bir siteden, katalogdan içerik alıp eklemek sizin çalışmanız olmuyor ne yazık ki. Lütfen telif hakkı saklı veya belirsiz kaynaklardan Vikipedi'ye doğrudan içerik eklemeyiniz, bu şekilde eklediğiniz içerikleri kendi çalışmanız gibi göstermeyiniz. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 08:06, 11 Nisan 2016 (UTC)