Kullanıcı mesaj:Olki 93

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Olki 93![kaynağı değiştir]

Cartoon Network[kaynağı değiştir]

  • Evet silersem... Devamını sizden bekliyorum. Lütfen böyle tehdit edici mesajlar bırakmayın. Dünyaca ünlü bir TV kanalı CN .tr.gg uzantısıyla yani bedava bir site açmaz. M6 ile yani kayda değer olmayan kurum veya kuruluş ekiyle silinmek üzere tekrar işaretliyeceğim. Çünkü kanallar açılmamış ve internette sizin belirttiğiniz güvenilir olmayan bir siteden başka hiç bir yerde kaynak yok. Ondan dolayı tekrar işaretliyeceğim. Kanallar açılınca tabii ki gelip tekrar açabilirsiniz. Fakat şu an internette hiç bir kaynak yok. Ondan dolayı kaynaklar çoğalınca açılması en uygun. ¨E M P E R Y A N¨ »»ileti 20:25, 28 Ocak 2011 (UTC)
  • Yeni olduğunuz için alışacaksınızdır. Ben yeniyken neler neler işittim . Yanlış anladığım için ben de sizden özür dilerim. Ayrıca madde Deneme'De yapılmıştı. Yani Vikipedi:Deneme tahtası'nı deneyin. İnternette bir kaç kaynak olmasıyla açılması daha iyi olur. Ondan dolayı açılmasa bile internette kaynaklar artmaya başlıyınca madde açabilirsiniz. Katkılarınızın devamını beklerim. İyi vikiler . ¨E M P E R Y A N¨ »»ileti 11:04, 29 Ocak 2011 (UTC)
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. --¨E M P E R Y A N¨ »»ileti 11:04, 29 Ocak 2011 (UTC)